uudet kujeet. Eilinen meniki johonkin, tiedä mihin. Aika paljon meni aikaa kyl kopioin vanhan päikyn tänne, mut sainpahan sit sen poistettua galtsusta kokonaan. Hymy Nyt sitten olen tätä ihmetellyt, aika pihalla tästä paikasta mutta enköhän mie opi! Jo aloin miettii että kuinka saa muita modauksia kuin nuo oletukset.. xD

Odottelen että pikkuneiti heräisi, voisin tänään vaikka viedä hänet jo tarhaan. Alkuvkon neiti onki saanu olla kotosalla kun on niin myöhään herännyt. Ja kait mullakin jotain "vieroitusoireita" on tytöstä ollut ku pari vkoa meni koulun penkillä. Eilen kävin tökärissä pyörähtää, virkailija totes vaan et sulla on asiat hyvällä mallilla ja se on hei hei. Mut tottahan tuo on, kait mä ennakoin tän taantuman silloin ku menin irtisanoo itseni.. Silmänisku Ansiosidonnaisella valmiiks, hyvä mennä nyt opiskelee siksi aikaa kunnes talous kääntyy nousuun! Sitten sitä saaki painaa niska limassa hommia, hoitoalalla ei kuitenkaan tule työt loppuu.

Esteettömyystodistuskin tuli eilen, ei ollu esteitä avioliitolle. Outoja unia alkanu tulee, viime yönä esim. seikkailin exieni kanssa luvattomilla teillä. Liittyyks tää sit siihen et alkaa paniikki hiipii päälle? Mut toisaalta, carpe diem! Saas vaan nähdä kui murun ex uutiseen tulee suhtautuu, toivottavasti sekois sen verran et joutuis pakkohoitoon. Kummasti on lisääntynyt taas tuntemattomasta nrosta puhelut meille päin ku muru sai muksujensa puh.nrot sinne lastenkotiin. Kieli ulkona on se ny prkl jos ei toinen saa olla rauhassa edes puhelimitse yhteyksissä lapsiinsa ilman et yks hihuli alkaa pomppii taustalla?!