Sunnuntai 31.08.2008
23:53 Ai withu
et voi immeisellä palaa käpy. Mun ukkoni on idiootti. Ollaan tässä nyt ilta väännetty kättä siitä et jos sen ex joutuu istuu.. Ja mä olen erittäin selväks tehnyt sen etten mä ala leikkii äitipuolta kenellekään niin kauan ku biologinen äiti on sekopää/hullu, ja biologista äitiä sä et saa poistettua lasten elämästä ihan äkkiä. Jos saa lapset ilman sitä skitsoa taustalla, ni homma on ok mun puolesta. Mut jos se sekopää tulee kaupan päällisinä ni pitäkööt hyvänä koko paskan. Vanhinta muksua toi (siis Sami) on väkisin tunkemas Marcon luo, vaikka tietääkseni aika selvää on et ei ikinä..

Siis minkä ihmeen takia ihmisten on pakko jatkaa pelleilyään vaikka moneen kertaan sanottu että lopeta jo.. mikä vitun pakkomielle toisilla on riivamisesta? En käsitä vaikka kuinka yritän, taas kerran. Mekin ollaan kuulema jo erottu heinäkuus, sain kaupalla käydessä senki kuulla. No tällä menolla kyllä se erokin tulee ihan just, kuulema munki muksut on jo apinoita jne. Enkä tietääkseni ole sanonu muista ku yhdestä et hoitoon kuuluis minkä tietävät jo vanhemmatkin. Alkaa tuntuu siltä et tein sit väärin alusta alkaen ku en alkanu Samia vääntää isän rooliin, meillä ei kukaan sano tota isäks ku se ei niiden isä ole. Hän on äidin poikaystävä vaikka kohta ollaanki oltu vuos kimpas. Mut kahtellaan kunhan päästään sinne oikeuteen asti. On tää kyl hullua touhua, saman sekopään takia kaks oikeudenkäyntiä edessä..

Mut edelleen se pätee et mä tulen lähtee tästä touhusta pää pystyssä! Mä en ole tehnyt mitään laitonta, pystyn katsoo itseäni peilistä ja katsoa muita silmiin ilman että valehtelen joka toisella sanalla. Lycka till vaan niille, jotka uskoo jonkun puheita.. Nim.merkillä nyt jännitän tuleeko Samin siskolle paskaa niskaan ku ainaki sen tädin netti on sen nimillä..

18:40 Dodih..
tulihan se pikku possu takas kotio! :) Jo sitä kerkes olee pirunmoinen ikävä. Näemmä molemminpuolista, avasin oven ni kapsahti kaulaan ja siinä sitten pysyikin tovin.

Vahvistuu vaan se et lyön leiman niskaan lapsistani! Kiva päivä ollu taas, käytiin kaupas ja oltiin Minnin kans ulkona leffan katsomisen lisäks. Autoa ei sit saadakaan tänään, siitä on kuulema kansipahvikin menny. :P No Sami käy sen sit ens pe hakee duuniautolla veks mökiltä, saadaan se pajalle hoonattavaks. Ja edes toi ei saanu mun loistavaa mielialaa laskemaan, huomaa et olen oikeasti todella hyvällä tuulella.. En tullu hullua hurskaammaks korvausten suhteen, törkeä kunnianloukkaus on nimike millä menee, ja jos syyttäjä katsoo kaiken paskan mitä se on tehnyt tässä ni se on istumassa.. xD Ai kiesus et mä nauran siinä vaiheessa! Luulis siinä vaihees irtoavan ukolleki oma kämppä ku se on kolmen skidin kans ensikodissa tms. :)

13:46 JEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arvatkaa kuka sai äsken soiton Itiksen kytiltä?? Arvatkaa vaan mihin päätyi se ip-osoite mistä mun nroa jaettiin siellä live chatis???? Nyt lähti sit syyttäjälle juttu, näyttö on valmiina! Yllättäen täti oli kiistänyt puhelimes et ei hän oo sitä tehny, hänellä käy niin paljon kavereita jne., mut se on sit sen ongelma todistaa kuka siellä on ollut silloin puolilta öin hänen koneellaan.. !!! :D Nyt meen Finlexiin katsoo kuis paljon mä voin alkaa pyytelee korvauksia siltä! Voi helvattu et voi ihminen olla hyvällä tuulella nyt, kuitenkin rasittanut aika hiton paljon meidän suhdetta/mun hermoja sen akan sekoilut ja teot!! Aiemmin se itki kuinka mä halusin romuttaa hänen elämänsä, mikä ei pitänyt paikkaansa.. Nyt kyl on sen verta paskaa tullut sieltä suunnalta et on "kostonhimo" heränny. Sitä saa mitä tilaa, hän ei tule halvalla pääsee....

11:10 Syksyä
tää aika näemmä jo on. Vähän aikaa sit saatto vielä istuskella aamukaffen kaa partsilla kaikessa rauhassa, nytku sitä yrittäis ni munathan siinä jäätyis! Leikkiny ahkeraa, pyykkiä pessy etc. Kunhan tässä "herää" kunnolla ni vois lähteä Minnin kans koirapuistoon. Alkaa näemmä flunssa helpottaa, tiedä sit jeesasko eilinen saunas käynti näin paljon. Jennaki tulee vasta kuuden maissa, häntä odotellessa.. niin ja autoa, faija meni taas vkl:ks mökille et saa sen kuntoon. Loppuvkosta siirrän sit ne hiton vakuutuksetkin omiin nimiin prkl.. kuitenki siinä on ollut iso ero ku faijalla on se 70 prossaa bonuksia ja mulla 10.. :P

Lauantai 30.08.2008
20:15 Haukotus
mä oon sit maannu koko päivän. Yöpaita vieläki päällä?! No kohta vaihtuu kylpytakkiin, sauna on ysiltä. Ihanaa päästä lämpimään, jos vaikka sais tän pakotuksen hittoon otsasta. Saas nähdä jaksaako sitä tänään lähteä ulos riekkuu vai meneekö leffaillaks.

10:11 No nyt se aamu alkaa koffilla.. :O
ei ollu kahvia perskeles.. Eilinen menikin aika rattoisasti, tunnin mä ihmettelin himas Jennan lähdön jälkeen. Sit painuttiinkin Karon kans ostarille kaljalle! :D Ihan kiva ilta, bilistä tuli pelattua ja karaokea laulettua. (Siis mä en osaa laulaa, ei oo ääntä; ja vielä tää nuha päälle ni oliki matalaa kähinää.. xD) Sami liitty seuraan ku pääs töistä, ja jopa kotiuduttiin samaan aikaan.

01:07 Maailma
on kiva. Ukko itkee jalkopäässä exänsä luo. Jippiaijee. Ei vaan suostu lähtee vaikka kui potken. Ai että meillä on kivaa.. Likkakaverin penska on yökyläs, onneks on täysikäinen. Kohta kait tuo nähdään kuka lähtee täältä..

Edit.. ei toi kyl itkeny exänsä perään vaan kuolleen tyttärensä perään. Mä ylireagoin.. mut sinne se sammu mun jalkoihin.. ja tää biisi mitä nyt kuuntelen, ni on kyl meidän..

Me tapellaan, huudetaan ja loukataan toinen toistamme, mut loppupeleissä mennään toisen viereen, halataan ja sanotaan et kyl mä sua kulta rakastan..

http://www.youtube.com/watch?v=1y77lUqbxls&feature=re...

Perjantai 29.08.2008
17:32 Byää...
sinne meni sit viimeinenkin pikkupossu.. :/ Olo aivan persiistä, tais mennä levätessä aika.

10:41 Ei
toi siivous sovi mulle, alan ajattelee ihan liikaa. Muutenni tuntuu et päässä toimii liikaa noi hoksottimet, tai sit mulla vaan on oikeesti liikaa aikaa.. niin kyl on, on tää aika radikaali muutos ollut.. Aiemmin olin kolmen lapsen töissäkäyvä yh, silloin ei ollut kyl aikaa mihinkään muuhun ku sen rumban pyöritykseen. No nyt sit työttömänä, yks laps himas ja toinen jakamas senki hoidon?!?! :P

Tos oliki aasinsilta Niksuun.. muutama on kyselly siitä intensiivihoidosta jne.. Ni tossa on linkki sinne kotisivulle: http://www.hdl.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=00010457 .

Suomennettuna poitsu on vkot siellä, vkl:t/lomat himas tai isällään, ja me vanhemmat juostaan siellä vähän väliä milloin missäkin palaverissa. Niksu oli alle vuoden ikäinen ku ekan kerran ihmettelin neuvolas et miks tää laps hakkaa päätään pinnasängyn reunoihin, kuulema oli normaalia.. No neljän vanhana sit pyysin neuvolas päästä tapaa psykiatria, käytiin ja mä olin kuulema väsyny kotiäiti kahden pienen lapsen kans. Poitsu ku aloitti tarhan 4 ja 1/2v ni sit alkoi vasta tapahtua. Ollaan käyty vaikka ties missä tän kuuden vuoden aikana, eikä vieläkään oo diagnoosia. Tää nyt sit oliki ns. viimeinen vaihtoehto, poitsu ollu tuolla tammikuun 15 pv alkaen. Viime syksynä jouduin jo irtisanoo itteni et sain poikani veks lastenkodista, kiikuttivat sinne mun duunipäivän aikana ku laitto koulussa ranttaliks. Nyt hoitoa on mennyt sen 7kk, ja mun mielipiteeni tosta on paskat.. Mitään muuta oo tullu ku poika masentu yhes välis, ois halunnu olla ja asua kotona. Tottunu nyt tuolla et on siivojat paikalla, kotitöitä ei tartte tehdä jne. Samoja rangaistuksia ne siellä käyttää ku mä himas, pelikieltoa, kotiarestia, huonejäähyä jne. Ok, jotain positiivistakin on ollu; kundi on päässy Serenaan ja Megazoneen ja Lintsille niiden kans, mut mut.. Se mitä mäkin oon siellä vieraillu/ollunna, ni siellä muuta tehdä ku katota telkkaria/pelata pleikkaria. Tosin oon mä näistä jo huomautellut, katellaan nyt kui käy ku ens vkolla on taas sekä vanhempainpalaveri sekä perheterapeuttiajat.

08:19 Ohhoh
kävi sit vanhanaikaisesti. Eilen aloin nukuttaa Jennaa, nukahdin iteki.. Jossain välissä havahduin siihen et ukko tuli töistä, pyysin Buranan ja jatkoin unia. Kumma et tänään sit oltiinki kuuden jälkeen jo pystys! :D Oloki alkaa olee pikkuhiljaa ihmismäinen, thank god. Jos tänään vaikka sais vietyä paketit postiin ja ostamas Jennalle ne kumpparit mitä en ti löytänyt.

Torstai 28.08.2008
17:29 Voiko olla näin vaikeata löytää "vertaistukea"? Miljuuna eri yhteisöä, mut en löydä vaan oikeanlaista.. Vai olenko mä ainoa kenen lapsi on diakonissalaitoksen intensiivihoidossa? Haluais löytää muitakin vanhempia, joilla kokemuksia em. paikasta?

Torstai 28.08.2008
16:01 au au au ja vielä kerran Auts! Nyt alkaa tuntuu siltä et ois antibioottikuurin paikka, kyl nois rööreis on tulehdus. Tarvii kokeilla josko huomenna sais aikaa arvauskeskukseen, en tod. jaksa lähtee jonottaa päivystykseen A. ilman autoa ja B. Jenna mukana. No thanks. Kävi se rouva katsoo tän kämpän, kuulema suosittelee miehelleen joka myös haluaa tulla tän katsoo. Kunhan tulis vaan mahd. pian!

Mä oon tainnu ymmärtää jotain väärin.. ku eiks lähestymiskielto oo niin et silloin annetaan toisen olla rauhassa? Isäntä tos vaan soitteli jo aiemmin, nyt se exänsä on ollu siellä kuulusteluissa.. Meinaa kuulema tulla kylään illalla äitinsä kans????? :O Taas menee multa yli.. pitäiskö mun soittaa iskälle et tuut sä meille tms? :S Siis mitä helvettiä se ihminen täällä tekis, saati sen äiti? "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa..."

Hieno oli kämppä! :) Se rouva tulee puoliltapäivin katsoo sit tätä. Soitin sit Bonnierille, peruin ne lehtitilaukset.. ja laitoin eston ettei ainakaan siitä puljusta enää tilata Samin nimellä mitään. Se vaan oli jännä ku kysyin et tallentuuks heille ip-ossa mistä tilattu, niin vastaus oli kyllä.. Rouva sit samointein tarkisti sen ip-ossan, paikantu Tanskaan?????? :O

09:35 Et
sellainen oli sit se täti. Titteliltään läheisneuvonpidon kokoonkutsuja. Kyseli multa et mikäs mun rooli on, et haluanko mä osallistua.. Kohteliaasti vastasin et en todellakaan, pysyn kaukana siitä immeisestä. Eilen sit juteltiin siitä kämpästä, kyl kuulema voidaan muuttaa siihen suuntaan.. Eli nyt sit mää lähren taapertaa tonne sateeseen, menen katsoo sen asunnon. Onneks toi uus ulkoilupuku on oikeasti vedenkestävä! <3 Vielä sen verran Burana huuruis et jaksaa liikkua.. :)

08:21 Ai kiesus
et voi immeistä alkaa vituttaa het aamusta. Sami kävi pitkästä aikaa katsoo meilinsä, joku helvetin imbesilli tilannu sen nimissä öö 4 lehteä ja liittynyt home enter clubiin???

Hyvällä tuulella, olo muutenki hiton hehkeä. Heräsin jo puol seiska siihen ku otsa/posket täynnä räkää, särki ja pakotti niin pirusti. Auta armias jos se täti alkaa jotain avautuu, pitäis olla täällä puolelta, ni sit nähdään et kui lapsystävällinen paikka tää on! Vittuako mua kiinnostaa tukea jonkun jaksamista vanhempana tms. ku se osaa muuta tehdä ku kiusaa. Ja nyt alan laskee kahteen tuhanteen et rauhoitun. Ukkoki ni satanan nössö ettei osaa asialle mitään tehdä; totes vaan et kiehuttaahan toi, mut kyl se sen omaan nilkkaan kaatuu. Miten muka jos toi ei tee asialle mitään?????

Keskiviikko 27.08.2008
21:12 Just
näin.. pitkästä aikaa tuli yhteydenotto asunnonvaihtoa haluavalta.. Olishan se pienempi, mut menis lähemmäks nimeltä mainitsematonta.. :/ Saa nähdä mitä mieltä Sami on, veikkaan kyl et vastaus on ehdoton ei. Ei siinä kuitenkaan oo ku satasen pienempi vuokra. Harvinaisen aikaansaamaton päivä ollut, aina ku o lääkkeet vaikuttanu tehny jonku kotityön. :P Pari kertaa tiskannu ja imuroinu, nii ja tietenki pessy lattiat. Enempää en jaksa, tulkoot vaiks useampi sossutantta. Äsken googletin sen läheisneuvonpito-sanan, enpä tullu hullua hurskaammaks. Ja toisaalta, eihän se asia sinänsä edes mulle kuulu.. no sen verran et aamulla klo 8.30 mun kotiin tulee joku täti juttelee mulle vieraista ihmisistä. xD

Taas kerran odottelen et ukko tulis töistä, Minni pitäis päästä ulos viemään. Kahen jälkeen mä sen viimeks vein, alkaa olee jo kintut ristissä. Jenna ei jaksanu enää alkaa pukee, ni en sit päässy viemään. Ei anna luonto myöten jättää pimatsua yksin, on vähän liian pieni. Pitäis näpytellä laskut, mut jätän sen suosiolla Samille. Päässä vaan humisee, ei viitsis maksella mitä sattuu.

17:13 Niin tietenni.. kunnon känkkis päällä heti tarhan pihalla. Onneks tuli Felix pupu töllöstä, pääsin takas vaaka-asentoon ja Jenna rauhoittui. :) Tarttee kyl sanoo et tais tulla eilen tehtyä hjuva ostos.. Ostin ulkoilupuvun, minkä pitäis olla vedenkestävä ja hengittävä samanaikaisesti.. Yllättäen varaudun ulkoilemaan kelillä ku kelillä. No äskensit oli koekäytös, kyl se vesi jäi ulkopuolelle ja mä en valunu hikeä kuten edellisessä tontyyppisessä! Nyt taas odottelen et alkais Buranat vaikuttaa, tarttis tiskata ja imuroida. No mut mikäs kiire tässä nyt olis, valmiissa maailmassa.. :)

15:03 Ei kukaan haluais tätä olotilaa? Mä voisin mielelläni lahjoittaa tän hiton nuhan pois! Ainoo mitä saanu tänään tehtyä ni vein Minnin kuselle, wau.. Tais mennä ilta piirrettyjä katsoessa, emmä jaksa leikkiä tms. tänään. Vaaka-asento paras, pystyssä heittää ni samperisti.. Äsken katoin sen Dirty Dancingin, kiesus et se Patrick Jotain on ollut nuorempana seksikäs! Hyvä ettei kuola valunu suupielistä.. xD

Onneks tarvii Jenna hakee vasta tunnin kuluttua, en usko et tänään olis kotiinkuljetusta. Jollain taas ollut tylsää, Samin nimissä tilannu mulletoi.comista jotain.. No eipä me sitä käydä lunastamassa, onneks on postiennakkolähetys eikä laskulla.

08:46 Aaatsuh!
eli suomeks sanottuna tää päivä meneeki sit tiukasti peiton alla. Ei näemmä kannata lähteä puolkuntoisena liikenteeseen, olo on huomattavasti heikompi ku eilen. Tosin olihan se ihan hauskaa olla kaupoissa ku pää oli pumpulia. :)

Tiistai 26.08.2008
18:59 Oho
päivä sit hävis. :/ Ehdin mä sinne Itikseen asti, ja sit soittiki ukko perään et missäs oot ja tuut sä mukaan.. Tottakai se pitää mukaan lähteä jos o laatuaikaa tarjolla, vaikka nyt olikin alle sadan km:n. Mut to aamua odotellen, joku sossutantta kuulema tulee tänne silloin höpöttää Samin kanssa. :S Ei siinä mitään, keittiössä on kahvin/vedenkeitin, mut eiks tää nyt ois helpompaa jos ukolla ois oma kämppä? Mä oon tukka pystys silloin, saati Jenna.. :P

09:31 Rauha maassa
ja ihmisten kesken. :) no niin vissiin.. No mulla ja Minnillä on mukavan rauhallista! Ja kohta vain Minnillä, mä lähren Itikseen shoppailee. Pikkuneiti tarttee uudet kumpparit ja mä ulkoilurotsin.. Jostain kumman syystä vanhoihin tuli keväällä repeämiä ku pienet hampaat tarttus kii.. Nyt pitäis rauhan tulla maahan, tai ainakin mut sen pitäis jättää rauhaan, ukko lupas yksinhuoltajuuden sille heti ku käy ottamas ne 7 vuoden elarit veks lastenvalvojan luona. Onhan se ny vähän hassua et kunnalta ollaan elarit otettu vaiks kimpas ollaan asuttu ja nyt sit vouti karhuaa niitä Samilta. :/

08:17 haaaaaaaaaukotus. Harvinaisen huonosti nukuttu yö takana. Päässä pyöriny vaan ajatus et ei prkl, voiko kukaan olla oikeasti noin hullu?? selittää tekemisiään niin et mä oisin niin tehny? :O En enää yhtään ihmettele et ukko pitää exäänsä jakomielisenä. Naureskeli vaan et älä ota sitä vakavasti, mut ei mun järkeen mahdu tollainen käytös. :P Mut jotain positiivista: jos sille on itiksestä kyttä soittanu, silloin sen ip-osoitteen on osuttava siihen paikkaan!

  Maanantai 25.08.2008
22:52 Huh!
 
Meidän vaavi, ikää 7 kk 12 pv, painaa 38,7 kg ja säkä oli 67cm.. <3

21:41 Ätsuh!
Onpas mukavan nuhainen olo. :P Niksu vkl:na valitteli kurkkuaan, tänään ku puhelimes puhuttiin sano et hällä on nuha.. No eipä oo ainoa, nii mullaki! Tosin nii on ukollaki, äsken juteltiin puhelimes. Ääni ihan maassa, hihitteli vaan. :S Raivotar oli soittanu sille ja vaatinu yksinhuoltajuutta.. kuulema ei mua jätä rauhaan ennen ku saa sen. Mun puolesta saakoot, vieläkään ei oo mun asiani. Olenhan mä iteki nuorimmaiseni yksinhuoltaja, ei oo tullu ikinä ees pieneen mieleen antaa Jennan isälle yhteishuoltajuutta.. Saati et edes haluaisin hänen enää tapaavan edes tytärtään. Hyi ku mä oon taas ilkeä, mut parempi se vaan lapselle on et sellainen huithapeli pysyy kaukana. Niksusta ja Jantusta meillä on yhteishuoltajuus, eikä oo kyl tullut pieneen mieleenkään alkaa vaatii yksinhuoltajuutta.. Johtuu kyl ihan siitä et mulla taitaa olla maailman paras ex! :) Kertaakaan ei oo jääny tapaamiset väliin, elarit tulleet aina ajallaan, aina osallistunut lasten asioihin. Okei, oon mäki joskus nalkuttanut et useammin voisit viettää lasten kans aikaa/soittaa, mut on se ymmärrettävä et painaa paljon duunia ja hällä on uus perhe.

Sais nyt tulla kyllä isäntä jo himaan, Minni alkaa olee kintut ristis. Jenna nukahti jo, siellä se tuhisee "prinsessasängyssä".. (sellanen tyllikatos sängyn päällä.. xD). Puikot ja neuleohje kaivettu esiin, alan tekee tällä kertaa itelleni neuletta. :)

19:04 Jo
on taas jollain ongelmat, eip voi muuta sanoa! Tuolla se itkee eri yhteisöissä siitä kui mä haukun hänen lapsiaan? :O Katselin just blogimerkintöjäni, mä niitä oo haukkunu.. mut hupinsa kullakin! Uskois ny samperi soikoon ettei sotke mua hänen ja Samin asioihin, ei lasten suhteen eikä minkään. Unohtais vaan mun ja mun lasteni olemassaolon!

Kiva päivä ollunna Jennan kans, päivällä käytiin shoppailemas. :) Pitihän se sit viedä neiti lounaalle mäkkiin, nähtiin samalla mun lapsuuskavereita pari. Loppupv onki menny sit taas lorviessa, aamulla tuli jo siivottua. Jennalle ostettiin uus merirosvosetti, sen parissa on aika menny rattoisasti. Nyt vaan enää oottelen et Sami tulee töistä, mä lähen vasikan kans koirapuistoon ja hää laittaa tytön nukkuu.

11:06 Jippii..
jopas tuli iloisia uutisia. On muuten taas vähäsen nieleskeltävää.. Ukko kävi lastensuojelun läheisneuvonpidossa.. Nyt sit meille on kuulema sossun tantat tarkistaa kotiolot??

Mä ku luulin et oisin jo päässy eroon niistä sossun tantoista; kyttäsivät mua aiemmin ihan tarpeeks ku olin kolmen yh ja Niksun käytöksen takia.. :P Nyt sit joutuu taas niiden kans asioimaan. Menee muutenki multa yli toi noiden touhu; tänne nyt ovat tuomas ilm. niitä. Miks? Emmä kuitenkaan kodistani evakkoon lähde, saati et mun lapset lähtis. Saati et niiden äiti edes päästää niitä tänne ku mä oon niin kauhea ihminen.. Entäs sit ku tulee se lähestymiskielto voimaan? eijeijei.. menee kyl yli ymmärryksen. :S

Kaippa sit Sami saa jotenni ne hoidettua, mä pesen käteni kyl tästä touhusta. Mie en ota vastuulleni sellaisen ihmisen lapsia jota inhoan, ja Sami tietää sen. Eilen viimeks yritin sitä potkia moikkaa penskoja, eipä tuo halunnu mennä.. Sen mä kyl haluaisin nähdä kui ton ex menee selittää niille sossutantoille kuinka ei tänne voi lapsia päästää ku mun lapsethan on huostaanotettuja ja laitoksessa kasvavia.. :D

08:26 Hoomenta
soomi! Silmiä kirveltää mut pitäähän se jotain rytmiä yrittää pitää. :) Jennaki jo hereillä, ihme on tapahtunut! Kohtpuoleen pimulle vaatteet niskaan ja tarhaan. Sitä ennen ajattelin kyl et tiskaan (yäks).. sit pitääki lähteä kauppaan.. Ei toi pelkkä valo jääkaapis kyl hyvältä näytä. Odottelin et eilen olisin saanu Avensiksen jo himaan, mut noups.

Ei sit riittäny se et vesipumppu kosahti, faija ku korjas sen ni sen jälkeen men vesiletku.. :/ No nyt on sit auto mökillä ja luoja yksin tietää kuka ehtii sen käydä laittaa kuntoon ja ajaa Hkiin??

Ai joo.. tein sit sen liikkeen et otin kaikki henkilöt pois mustalta listalta, Sami kävi aiemmin galtsus ni jo oli taas täti kopsannu/saanu viestejä joltain tms. mun kirjoitteluista. Päätin sit et hittojako mä yritän jemmailla elämääni, saa lukea ihan suoraan jos noin paljon kiinnostaa. Edelleenkin tiedän et mä en ole tässä mitään väärää tehny, ei mun tartte alkaa piileskelee siks et joku on sairas.

Sunnuntai 24.08.2008
20:03 Taasen
rauha maassa. Tinni kävi hakee Jantun viiden maissa, ja täti tuli puol seiskan antaa mulle ja Niksulle kyydin Pitskuun. Sieltä ku kotiuduin ni jo oli Jennakin nukkumas ja isäntä laittamas pyykkejä kuivuu??? Mä alan pikkuhiljaa huolestuu et mitä pahaa toi on tehny; aiemmin tänään tiskas, eilen imuroi jne.. :O Mun langatki oli tulleet, jo alko sormet syyhyy kutimien kimppuun.. Tänään ei kyl jaksa, sen verta poskionteloissa pakottelee.. Luulis nyt ku ulkona tulee vettä ni ei ois pölyjä ilmassa?

Kuis muuten mitataan koiran säkä oikeaoppisesti?? Saa neuvoa.. :) Vauhdissa ku Minnin korkeutta yritin mitata ni sain 62cm.. Tiedä sit menikö kui persiilleen..

Satutätilläkin on taas hauskaa, käy kopsaamas mun blogia omaansa ja kommentoi niitä.. :D Reppana ei edes tajua näemmä et mikä on läppää ja mikä totta.. No, hullulla on halvat huvit ja idiootilla on ilmaiset!

Sunnuntai 24.08.2008
15:11 Annetaan
lisää rutinan aihetta.. oltiin taas ulkona, käytiin koirapuistossa ja Lampparissa. :P Kohta ruuanlaittoon, ihan kimpassa?!?!?, ja myöhemmin Sami jää Jennan kans kotiin ku mä lähen liikenteeseen.. Ai jaijai... Ja siis ukkohan on pallo nilkassa käsiraudoilla kiinni patteris! xD Siis eihän tolla oo ulos asiaa ilman mun lupaa!

13:04 Heh..
kiitos vaan sille joka käy mun päikkyä kopioimas ja toimittaa Samin exälle.. :) Varsinni jos oot ihan valmiiks jo muokannutkin; loistavasti eroteltu pari lausetta asiayhteydestä! Mut elämä on.. ja se nyt kuitenkin on se fakta että mä vihaan sitä ihmistä ku ruttoa, johtuen ihan tästä kuukausien paskanjauhannasta, häiriköinnistä jne.. Ja piruako se mua taas sotkee heidän asioihin, minkäs mä sille voin jos ukko ei mene sinne moikkaa muksuja?? :O Mun ei tartte kotiini laskea ketään joka pitää mua/mun lapsia uhkana, saati alkaa katsoo kuinka mun lapsiin käydään kiinni.. tai alkaa kuuntelee jälkikäteen kuinka mä manipuloin toisen lapsia tai kuinka heidät jätetään heitteille tai tai tai.. :P

10:45 Pyhä..
ja lepopäivä. Pers homees makaan, mut mitä muutakaan sitä tekis ku ulkona tulee vettä?? Piti mennä tänään Hakikseen katsoo se Red Bull-lentoautojuttu, mut eipä kyl tuu lähdettyä sateeseen seisoo. :P No josko sitä kohta menis muksujen kans hakkaa pleikkaria, viidakkovillitystä buzz-summereilla. Enpä ookkaan pelannu sitä aiemmin.. Ja kait se pitää vähän tota Janttua pehmitellä, suuttu mulle eilen illalla ku en ottanu häntä viereen nukkuu. Vaikka nyt harvoin nähdäänki, ni kyl meillä ed. mennään samoilla pelisäännöillä ku silloin ku asu täällä 24/7..

Lauantai 23.08.2008
23:06 Pöh ja höh
sanon mä. Meillä ollut kiva päivä, ollaan ulkoiltu ja touhuttu kimpas. Ni eiköhän tää yks simpanssi sit itkeny siitä kui Sami voi olla mun lasten kans mut ei omiensa. :P Olisko syy siinä ettei lapset saa tulla mun lähelle, tai siinä et kaks neljästä on ukon.. :S Tiedä sit häntä, kiitos vaan et pilas kivan päivän. En tiedä mihin mun pitäis lapseni tunkea, saati itteni et se akka ois tyytyväinen.. Kunhan vaan pysyy kaukana musta ja mun lapsista, se on pääasia. Ja ikävä tosiasia on se et pitäkööt vaan ne muksunsaki poissa, ei kuulu tähän kuvioon.

10:42 Kirveltää silmiä..
..Niksu sit päätti et me herätään aamulla puol kasin aikaan. :P Tai no päätti ja päätti, mä heräsin siihen ku pikkuveskin ovi loksahti kii, ja painuin unenpöpperössä sinne et prkl, Jenna jäi lukkojen taa! (toi ovi lukittuu itekseen.. :S) No ei ollu Jenna, Niksu kattoo mua huuli pyöreänä et "äiti, mä just sain sen kii!!":D:D Katsottiin sit se eilinen nelosen leffa, ihan hauska toimintapätkä oli. Jennaki jakso nousta jo ysin jälkeen?? Sami läks äsken Keskolle taas treenaa peruuttelua puolikkaalla, ens vkolla tulee se mies lomalta joka antaa päätöksen et pääseeks suoraan e:n inssiin.

Etanaki selvis yön yli hengis, ihme ja kumma.. Minni näytti voimansa isännälle, tulivat aamulenkiltä sisälle ni Sami kiikutti mulle Minnin nimikyltin irrallisena.. ei oo enää turvasirulätkää tytön kaulas, oli ollut sitä mieltä et hän menee eri suuntaan ku Sami ni oli kummatki kyltit lentäneet pannasta. xD Meidän pikkuinen Pumba.. <3 Samperin Piia ku näin sen tatskan.. koirantassun jäljet menee nilkassa. Nyt sit himottais käydä otattaa itelleen koirantassun jäljet tohon sydämen tienoille. Onneks mulla on aina pitkät harkinta-ajat!! Lasten nimet on kans sellaiset mitkä haluaisin hakata johonki kohtaan, halunnu jo vuosia.. No, antaa ajatuksen hautua.. Eiks se niin mene et parhaat jutut tulee ain yllättäen. ;)

Esim. kaikki mun lapset.. Ykskään ei oo ns. suunniteltu tai tekemällä tehty, ovat vain päättäneet tulla. Siks toi ed. tekstiki piti laittaa.. ku tiedän sen et jos nyt sattuisin tulee tiineeks ni niin pitäisin tulokkaankin.. Nii Niksu oli sit nähny toissayönä unta et mulle ja Samille tulee muksu; eilen tuli vaippamainos ni sano et tossa on Jennan pikkuveli. :O

Perjantai 22.08.2008
23:46 ARGH!!!!
Saanko mä tuomion jos tungen tyynyn ton sahauskoneen naamalle tms??? yrittäny tuuppia Samia kyljelleen jo jonku tovin, mut ei prkl käänny! Yritin et katon ton Monty Pythonin leffan, mut millä sä mihinkään leffaan keskityt ku toinen kuorsaa vieres nii et ikkunat tärisee mukana?!? :P

Muuten nyt onki ollu ihan kiva päivä, tosi mukavasti Niksu ollut. Läksyt teki nätisti, lopetti pelaamisen ku sanoin eikä oo kiusannu siskoaan.. Siellä ne iteasiassa nukkuu Jennan kans vierekkäin, piti ängetä samaan sänkyynkin. :) Oikee Jennan "pikkuisi".. <3 Saas nähdä kui pakka menee huomenna ku Janttuki tulee kaverinsa synttäreiden jälkeen.. No mut se on huomisen murhe! Nyt on kuitenki hyvä mieli ja levollinen olo, kyl mua jännitti tänään et tuleeks ukko töistä himaan vai ei.. näemmä se parin vkon takainen katoaminen on jäänyt kummittelee. Mut nyt mä meen moukaroimaan tota hemmetin hirsien katkojaa, tulin partsille evakkoon ja täällä tulee kylmä.

22:34 Meidän uus lemmikki..
 
tällänen sit törröttää meidän keittiös. :P Katotaan ny pysyykö hengissä aamuun, on sillä rehuja ja vettä kipossaan. Tarhareissulta muksut nappas mukaan, illan sit Jenna

ihmetelly tota. Ei muuten tartte lähteä mihinkään taiteiden öihin ku asuu Kontulas, täällä on ihan tarpeeks taiteiden yötä! Minnin kans menin koirapuistoon, siellä matkalla tappeli paikalliset densat mannejen kans.. Sit äsken tos pihalla ottivat pihan miehet mittaa väriviallisista.. Saas nähdä mitä noi viron pojat keksii ens yöks, viime yönä taas kunnon pirskeet niillä. Mä oon ny pari vuotta asunu täs talos, ja tää oli aiemmin ihanan rauhallinen.. het ku muuttaa ulkomaan eläviä samaan taloon alkaa häiriöt.. siis enhän mä mikään rasisti oo mut voisivat muuttaa takas sinne mistä tulivatki.. :P

15:17 On muuten täynnä ohjelmatarjontaa tää vkl??? Tänään se taiteiden yö, jonka voi kyl suosiolla skipata; kiinnosta mennä kattoo kännisiä teinejä.. vaikka muuten se konsertti voiski olla jees.. Huomenna on Rautatientorilla joku tapahtuma aamusta iltaan, ois lapsille temppurataa tms, ja lasipalatsilla se korkkarijuoksu.. Sit olis vielä se Red bullin hörhölähdöt Hakiksessa.. Nii ja sit ne jotku skeittauksen loppujutut oli kans jossain. Saa nähdä pääseekö/jaksaako sitä mihinkään lähteä, tänään nyt Sami on töissä iltamyöhään. Onneks yövuoro peruuntui, sinne lähtee joku noviisi heittää sen kuorman. Alkaa olee ukolla tunnit täys, rajansa se näemmä ylitöilläki.. :O Ihan kiva et on yön himas, mut Niksuu tulee harmittaa. Viime yövuorolla Janttu oli Samin mukana, ja nyt olis ollu sit poitsun vuoro; odottanu sitä.

Mä en vieläkään oikein jaksa hiffata noita nykyajan hoitomenetelmiä. Poitsulla kuulema ollu aika öö vaihteleva vko siel Pitskus, ollut erittäin omaehtoinen ja kuulema osaston johtajallekin oli sanonut jotain et sä et mua määrää, tao se nyt paksuun kalloos.. :O Tänään sit oli koulussa ollu härdelli, mulle ei vielä täysin selvinnyt et mitä oli tapahtunut.. Mut mitä ilmeisemmin jätkä oli potkaissut luokkalaistaan takaapäin jonku verkkoaidan läpi, ja tää oli kaatunut ja lyöny päänsä. Tms. En tiedä, selviää mulle tarkemmin ku treffaan kohta Niksun. (annoin luvan mennä toiselle luokkakaverille kylään ennen ku tosta episodista tiesin.. :P)

No mut nyt sit syynä ois mitä ilm. se et poitsu sai tänään tulla suoraan koulusta kotiin? :S Se meni multa taas yli. Miten hitos voi se vaikuttaa koko vkon käytökseen? tai no emmä tiiä missä vaihees Niksu siitä on saanu tietää, mä sain eilen illalla puhelun missä se varmistu. Ja toinen mikä mua ihmetyttää on toi laajentunu sanavarasto. Kyllä multa ärräpäitä lentää, ja toisinaan karjun ku mikäki pennuille, mut ei "tao se paksuun kalloos" kuulu mun sanavarastoon. :P Mää oon opettanu penskoille vaan pienestä pitäen "perkele":ttä, siinä sorahtaa se ärrä niin kivasti.. ;) Eikä kyl Niksun kielenkäyttö oo ainoo, niin on Jennaki jostain hamstrannu kivoja sanoja.. Esim. hemmetti. Ei meillä kukaan sitä käytä.. tai "paskapää".. ei käytetä meillä. Kusipää tulee mun suusta, mut sitä taas ei lapsilta tuu.. Hmm ja hmm..

Muutenki hienoa tää nykyaika. Lapset/nuoret hakkaa/tappaa tuntemattomia.. kauhulla saa odottaa et kui oman lapsen kans käy. Siis onhan se lottovoitto et päästiin tohon intensiivihoitoon mukaan, sinne on satoja lapsia jonossa, mut mut.. Jotenki tulee mieleen se vanha sanonta Raamatusta et "kuka vitsaa säästää se lastaan vihaa". Ja ei, en tarkoita nyt et lapsia pitää alkaa pieksemään päivästä toiseen, mut kunnon selkäsauna vois kenties opettaa jotain? Eikä niin ku meillä.. "Et sä äiti mulle mitään tee" jos edes sanoo et saat selkääs. :P

Et tällästä tällä kertaa, nyt treffaa Niksu taasen ja hakee Jenna tarhasta. :)

11:32 Saas nähdä mitä tosta ny tulee vai tuleeko mitään. Käytiin Samin kans siel kuulusteluis, mä eka ja sit ukko peräs. Ainoa toive oli et jättää meidät rauhaan. Sekä netissä että puhelimitse ei tartte enää kirjoitella musta/mun lapsista yhtikäs mitään, ts. unohtais kokonaan meidän olemassaolon. Sami kuulema oli sanonu ettei tarvii häneen pitää yhteyttä edes lasten asioissa, ne saa hoidettua sossun välityksellä.. Hitto, mulla meni kolme varttia ja ukolla vartti??? :O Ja nyt unta kaaliin, ei mulle sovi keskellä yötä heräämiset. Niksu saa tulla suoraan koulusta himaan, sitä vastaan sitten kahdeks. On taas hulinavkl tiedos ku ryhmä rämä koolla! <3

 Perjantai 22.08.2008
11:29 Nonni.
kiva tulla himaan.. ei ollut paskoja, mut tuhonnu Jantun piirustuskansion sisältöineen ja syöny mun arskat; tietenni ne mitkä oli vahvuuksilla!! xP

07:14 Yäks
 
Kyl mää Minniä rakastan, mut näin aamusta ripulipaskojen siivoaminen saa miettimään koiranpidon järkevyyttä.. Se nyt ainakin on varmaa jatkossa et neiti ei tule enää saamaan porsaan luita!!! Jyrsikööt naudan nilkkoja.. tai seiniä, taas viime yönä rouskuttanu kunnolla menee olkkaris. :P

Torstai 21.08.2008
21:15 Poikki katki
ja pinoon.. Päivä meni sit ukon mukana töissä. Jenna käytiin iltapäivällä nappaamas vaan tarhasta kyytiin ja taas mentiin.. Heitti sit äsken meidät himaan, lähti vielä ite tyhjentää auton.. Saas nähdä kui kipeänä on paikat huomenna, piti munki sit mennä niitä rullakoita kiskoo jne. :P Kohta saaki luvan tulla nukkumatti, aamulla kello soimaan 6.30.. Kaffet naamaan, tyttö tarhaan ja eiku Pasilaan kuulusteluihin. Tosin nyt on taas sellanen olo et miks mä olinkaan sinne menos, ei oo kertaakaan viime lauantaiyön jälkeen soittanu se "tuntematon"..

Ai joo, lähetään viettää ens kuus laatuaikaa.. Varattiin tänään reissu ihan KAKSIN sille uudelle Baltic Prinsess:lle. :)

10:36 Tjahas..
Vakiokuvio. Mä ja Minni himas, Sami vei Jennan tarhaan lähtiessään. Mulla ei oo yhtikäs mitään tekemistä, ei oo siivottavaakaan. Räin sit kattoon, ellen lähde Samin mukaan töihin. Kävin molin sivuilla katsoo sen koulutuksen hakuajan loppua, päättyy vasta 5.9. Et siihen asti täs pitäis saada jotenki aika kulumaan.. Olis kaupungilla opparina kans lähihoitajan koulutusta, mut vain vanhuspuolelle/terveyskeskustyöntekijäks (eikä lasten puolelle), mut kestää vuoden 2011 loppuun ja se nyt ei passaa meidän suunnitelmiin.

Kävin isännöitsijäntoimistossa utelemassa et eiks ny tosissaan löydy pienempää/halvempaa.. Mia oli näköjään safkiksella ni juttelin sit meidän vuokrakirjanpitäjän kanssa. Ymmärs hyvin et miks halutaan pienempään.. sitku sanoin et muuttolaatikoita jo valmiiks pakattu ni totes et oot sit valmis nopeeseen lähtöön.. Toivotaan nyt et vähän ees nopeuttais, ei täs perse kestä maksaa tätä! Tai no joo, kyllähän sitä nyt ilolla makselee 750 kuussa varsinni ku puolet kämpästä on käyttämättömänä. :P

Keskiviikko 20.08.2008
22:39 Voi
se olla pienen ihmisen vaikea mennä nukkumaan. Tosin mä veikkaan et ei olla ainoa lapsperhe jossa iltaisin sama show! Tohon se nyt taas tipahti viereen tuhisee, kohta kiikutan omaan sänkyyn. Onneks ei sentään öisin steppaa takas meidän sänkyyn, tainnu kerran tai kaks tehdä sen jos on käyny vahinko.. mut kuka sitä ny märis lakanois haluaa nukkua. :) Iltapuhteetki tehty, näemmä tulee tavaks et tiskaan ne muutamat hassut astiat ain iltaisin veks.. pyykit kuivumas ja Sami vei Minnin iltalenkille. Nyt sit jos menis nettiautoon katselee paljonkohan Avensiksen arvo mahtaa olla tänä päivänä, josko vaihtais sen halvempaan menopeliin.. Auto itsessään kulkee melkeinpä pyhällä hengellä, mut rahoitusyhtiö haluaa sen täyskaskon siihen ni AUTS!! Ei mulla oo bonareita ku joku 10 tai 15, ni sehän maksaa miljuunia vuodessa.. :/


18:10 No joo..
eipä sit oo mun laji toikaan. Väsy vaan tuli, otin sit päikkärit. Tais tulla päivän paras puhelu äsken, faija soitti.. oli menos sinne autokauppaan, ei vie Avensista ollenkaan vaihtoon vaan se palautuu mulle kokonaan. Okei, joudutaanhan me se loppuun maksaa, pari tonnia vielä uupuu, mut onpa ainaki luotettava kosla alla sitten. Ja farkku, mahdutaan siihen vaikka tulis toinenki vasikka taloon. :)

12:36 Waude!
Aina oppii uutta. Mää oon vetämäs päiväkännejä!?!? Tai jotain sellaisia, kolmas tölkki olutta menos. Käytiin Minnin kans heittää se mun vanha läppärin raato ostarille, ni kävin sit samalla divaris ja kaupas. Vettä tuli ku esterin persiistä ni päätin sit ostaa muutaman tölkin olutta ku ei sitä tänään lähdetä ulkoilee.. Korkeasaares ois ollut tänään maksuton sisäänpääsy. Siitä sitten koirapuistoon et sain koiran oikein paskaseks, ja äsken sit käytiin tytön kans ruiskussa. :) On muuten iso hurtta pestäväks, hiki tuli. :S

Koht pitäis mennä kaataa olkkarin lattialle ämpärillä vettä, märkäimuri on jo valmiina.. Voi muuten ärsyttää älyttömästi ku lattia on ku joku ois hierontaöljyä levittäny?? Sit varmaan tuleeki tätyli, meidän langat on kuulema tulleet.. Pääsee viettää laatuaikaa veljentytöntyttären kans ku äiti vaan hihittelee.. :D

07:47 Kiesus mikä yö. Kävi vanhanaikaisesti, nukutin Jennaa ni nukahdin ite viereen.. Tai no horrokseen asti pääsin, kyl Minni mut kolme kertaa havahdutti ennen ku Sami sit tuli töistä.. Sit tuliki rauha maahan ja mä untenmaille, taisin mä moi sanoa ennen tipahtamista. No eiköhän Jenna sit viime yön tykänny heräillä! Tippu reppana sängystä, ja sit pitiki mennä käymään pissalla ja sit kolmannen kerran huudettiin äitiä muuten vaan. Silmiä kirvelee, tietää ettei oo hyvä päivä tulos. :P Varmistuu vaan se et ei vauvaa meille, ei musta oo heräilee öisin!

Tiistai 19.08.2008
20:50 Että..
..sellainen vanhempainilta tällä kertaa. Ei mitään uutta oikeastaan ollunna, tuttu luokka jatkaa yhden uuden oppilaan lisäyksellä. Se mua vaan ihmetytti et meitä oli peräti kolme äitiä paikalla?? Luulis nyt et ku on ns. erityisluokka kysees ni vanhempia kiinnostais tietää missä mennään.. :S Saa nähdä suostuuko ne Kuusikos et Niksu vois tulla pe suoraan koulusta himaan, ei hirveesti innostais lähteä koulutaksin perässä julkisilla matkustaa toiselle puolelle kaupunkia. On se kyl sanottava et on tää v-mäinen tilanne, sulta ns. viety päätäntävalta omaan lapseen. Toimii meillä nyt yhteistyö, mut joku tälläinen asia et voiko tulla suoraan koulusta himaan (koulu on meidän talon päädyssä) ni on sit kauhee kysymys.. Ja muutenkaan mä en ymmärrä et mitä hittoa ne siellä oikein touhuaa. Niksu on ollut nyt siellä tammikuusta lähtien, mitään ei oo tapahtunu. Ei ainuttakaan terapiaa, ei psykologikäyntejä, ei mitään.. :P Ai kui niin mä haluaisin poitsun jo takas himaan??? En yhtään oo tykänny niistä "laitostumis"piirteistä mitä sille on tullu, ja se kaks vkl kuussa mitä saa olla himas ei paljoa lohduta. :/

Asiasta kukkaruukkuun; saas nähdä saanko mä lähtölupaa. Mulla on ihan sellainen olo et kylmä olut saattais maistua hyvältä.. mut enhän mä mihinkään pääse ellei Sami suostu olee Jennan kans.. No odotellaan et tulee töistä, tiedä vaikka ihme tapahtuis ja mä saisin lähteä ulkoilee.. ;)

Tiistai 19.08.2008
15:30 *snif*
sinne män, tiskikone meinaan.. :/ Ekat tiskitki jo likoamas, tykkää yhtään likaisesta tiskipöydästä. Otin sit torkutki, sen siitä saa ku yöt pomppii pystys. Nyt tuntuu taas siltä et ei tää "kotirouvan" elämä hullumpaa oo, mitä ny käy vähäsen kaupoilla ja katsoo et kämppä o siisti ni se o siinä.. Ei mul kyl kauaa kestä ku kyllästyn tähän, tarvii aivotki jotain virikettä. Viimeks kotiäitinä ollessani kirjoitin itteni etälukiosta ylioppilaaks, saas nähä mitä sit nyt sit keksii. Tosin mä odottelen jo innolla et se hakuaika diakonissaopistolle päättyy, jos pääsis aloittaa sit sen lähihoitajan tutkinnon suorittamisen. Tai jos ei pääse ni sit menee johonki 9 kk:ks töihin, et saan sen 10 vuoden työhistorian täyteen ja suoraan ens syksynä AMK:hon..

10:01 On toi isäntä vaan ihana! <3 Sinne ne taas lähtivät Jennan kans, tyttö tarhaan ja Sami töihin. Mä jäin himaan pomppii yöpaidassa.. *nolo* Ennen lähtöään irrotti tiskikoneen ja kiskoi sen esiin, vaikka vasen käsi onki ku jalkapallo.. et varmana sattu ku ei siihen pystyny ees koskemaan ilman et ukko irvisti. :/ Oli eilen jääny rullakon ja oven väliin, pienen pieni nirhauma mut rystyset kateissa ku niin turvoksissa kämmen. Saas nähdä jos se ei pysty sillä kädellä hommia tekee, ni sit lähen mä rattiin.. Menin ihan ite sopimaan asian sen pomon kans?!? No toivotaan nyt et pystyy, mä en todellakaan hypi innosta jos mun tarttee lähtee johonki kaupan lastauslaiturille peruttaa sitä 26 tonnista.

Jänniä nää ihmissuhteet ja tunteet yleensäkin. Tällä hetkellä mun rintaa pakahduttaa taas aivan älyttömästi, vaikka silloin vko sit olin valmis lähes listii Samin. Vai onks se sit sitä et viha ja rakkaus kulkee käsi kädessä? Hirveintä täs on se ku mä en yksinkertaisesti osaa sanoa mä rakastan sua, ne sanat ei hevillä tuu mun suusta ulos.. Ei kyl rokillakaan, ei sen puoleen. Aina ajatellu et kyl teot on tärkeämpiä ku sanat, se miten toista kohtelee ja ottaa huomioon..

Ja täs aamus on jotain outoa, mulla katkeilee ajatus vähän väliä. Kauheesti oisin jotain rustaamas, mut sit tulee total black out. :O No mut.. nyt ettii vaatetta niskaan, soittaa pari puhelua ja sit koululle Niksua moikkaa. Kaupas pitäis taas käydä ettei tartte kynsiä jyrsiä, plääh.

08:57 Eipä
sit aamu ala enää aalla vaan travianilla. Ens töikseen ku sai silmänsä auki ni läppärin kans auki ja kattoo kui yön hyökkäykset sujunu ja uutta kehiin.. O.o

Tää päivä meneeki kotimiehenä, huutajat tulee hakee huutojaan. Se nyt vähän kyrsii ku tiskikone lähtee kans tänään, mut minkäs teet. Siellä Myllikäs ei ois ollu tiskikoneelle paikkaa.. pirustako mä sitä tiesin etukäteen et ne asunnonvaihtajat häviääki ku pieru saharaan. :P Onneks ei tuu paljoa tiskiä enää, on sellainen kotityö mitä mä vihaan ku ruttoa! Kone ollu yli 10v.. Tosta tuliki mieleen et lupasin sit eilen lähteä käymään "noidalla".. Elämäni ekaa kertaa jolleki ennustajalle tms.. Hui ja kääk!

Ma 18.08

21:34 Ja sitten illanmietteitä.. :D
Näitä ei sit todellakaan oo mikään pakko lueskella, huomannu vaan et tekee ihan hyvää pitää itselleenki blogia tms.. Eilen just kattelin et jaahas, 24.3 oli näemmä lunta maassa jne. Koko ikäni on aina pitäny aloittaa päikky, just sit saanu häthätää kahtena päivänä jotain rustattua, mut tälleen koneella ni täähän hoituu periaatteessa itsestään!

Varsinki ku Jennaki on taas tolla päällä et emmä halua nukkua, en halua nukkua.. Ei kelvannu oma sänky, ei äidin viekku, no nyt se on sit olkkarin sohvalla(??) et hän haluaa nukkua siellä. Ihan sama mulle, pääasia et nukkuu! Kuiteski kiikutan sen omaan sänkyyn jossain vaihees.. Kyl huomaa et Samin duuniajat vaikuttaa koko huushollin rytmiin, aamulla herätään myöhemmin ja nukkumaan mennään myöhemmin ku jos ois normi päiväduuni.

Äsken tuli taas positiivinen asia; katsoin meilit ni siellä oli kutsu kuulusteluun siihen lähestymiskieltoon liittyen. Tän vkon perjantaina Pasilassa, JEE!! Päivällä tos ihmeteltiin ton Heidin yhtäkkistä kaveraamista ukon kans, ni tuli vaan mieleen ettei se yrittäis Samia pehmittää et mä peruisin noi rikosilmoitukset/lähestymiskiellon? Tosin Sami oli sitä mieltä et yrittäkööt, niitä ei peruta. Enpä kyl mäkään oo mitään perumas, vaikka toisaalta sääliks käy. En tiedä mitä kaikkea tulee jatkossa menee läpi..

Kotirauhan häirintä, kunnianloukkaus/herjaus, petos nyt tulee ekaks mieleen.. Sitä en tiedä et onks kuulusteluissa valehtelu laitonta? :O

17:54 Voi hitto. Löysin mun vanhan kämpän (3h+k) vaihtoasuntopörssistä.. Piti het laittaa meiliä et vaihdetaanko takas, ne hakee taas isompaa. Kauhea peli toi Travian, siihen jää koukkuun.. Onneks tulee pikku kakkonen ni Jenna ei ees huomaa et äiti on koneella. xD

17:01 Kaikkea
sitä immeinen päähänsä saakin.. Kävin sit pyörähtämäs ukon mukana duunis, satuttiin samaan aikaan Hertsikaan ni mähän siirryin tätin autosta kuokkiin. :) Laatuaikaa, Jenna oli tarhas ja Minni himas.. LOL No käytiin me syömäs, mut eipä sitä voi laatuajaks kutsua.. kumpikin mättäs hirveellä vauhdilla vaan kebabit turpaansa ja taas mentiin.

Poliisisetäki soitti taas aamulla, lähti urakalla kaivaa sitä ip-ossaa esiin. Ihanaa ku vihdoinkin kytät tekee jotain!! :D

11:03 Jatkopohdintaa privana..
ku ei pysty luottaa kaikkiin ns. tuttuihin, aikasta kaksnaamasta sakkia pyörii täälläpäin.. :/ Nyt on taas sellanen fiilis etten oikein tiedä mitä ajatella. Samin ex alko yhtäkkiä nyt kaveeraa Samin kanssa, kyselee tietsikkaneuvoja tms.. Yritti soittaa siten et ihan nroki näky, ja oli poistanut sen heilansa kuvat oletusalbumistaan.. Näin "naisena" tulee ekana mieleen et ukko on viime su saanut sen sekaisin jurrisilla höpinöillään, haluais ton takas tms.. Siinähän mun puolesta haluaa, jos multa kysytään ni kimpas pysytään.. ja jos toi haluaa palata ni senkus palaa, emmä kuitenkaan häntä omista. Pääasia kait se on kunhan Sami itse on onnellinen. :) Se kyl olis kiva tietää et mikä mussa on niin kauheata ettei lapsia saa päästää mun lähelle.. kauhea ihminen olen ku tän sanon mut ei hirveesti liikuta mua. Emmä niitä muksuja tunne, pari kertaa nähny ni ei oo mitään tunnesidettä tms. Ok, onhan sieltä ainaki kaks osa Samia, ja tietenkin mä hyväksyn heidät. Samille vaan v-mäinen tilanne, mä en suostu siihen et menis sen akan luo johtuen ihan kaikesta paskanjauhannasta, ja lapset ei tänne saa tulla. :/

Taidan yrittää tappaa meidän koiran, ainaki läähättää ku höyryveturi tos vieres. :P Käytiin koirapuistos, oli pari leikkikaveria ni pitihän se sit riehua! Nyt lähen kiikuttaa tota hiton pöytäkonetta matkahuoltoon, josko saisin sen nyt lähtee!!!

08:47 Aamun mietteitä..
Kumma ku sitä alkaa kaikenlaista aina mietiskelee. Mä kyl alan tulee siihen lopputulokseen et syynä on mun luonne, painaa liikaa kupissa oikeudenmukaisuus.. Jos nyt ajattelen tätä aikaa mitä olen Samin kans ollut.. paljon olen pahaa kuullu ukosta, milloin mitäkin tehnyt.. Ainuttakaan todistetta kellään ei ole ollut antaa, vain puheita.. Ni miks mun pitäis sit erota rakastamastani ihmisestä pelkkien juorujen perusteella? Tietenkin vois olla eri tilanne jos joku mun läheinen ystävä tulis mulle kertoo et hei, mä näin tms. jotain asiaankuulumatonta.. Sama kyl pätee toisinkinpäin, oonhan mäkin kuulema tehny jo vaikka mitä.. Mut sitä mun ei tartte miettiä ku ite tiedän totuuden. :)

Toinen asia mitä tos äsken matonpesulla funtsin oli se et mikä kumma se aina tekee omista lapsista niin upeita, erikoisia jne., et muiden lapset on niiden rinnalla alempiarvoisia? Samin ja exänsä eilinen keskustelu vaan herätti mussa taas sen tunteen, et jos mä en olis Samin kans tai sen exänsä olis tutustunu muhun jossain muussa yhteydessä ni se tajuais kyl Niksun jutun. Nythän se vaahtoaa siitä ku Niksu nappas yhtä tytöistä pillistä kii.. Siis onhan se väärin, tottakai, mut miksköhän Niksu mahtaa olla hoidossa? Ihan sen impulsiivisuuden vuoks, hitto soikoon! Varsinni ku itelläänki on yks laps jolla kans ongelmia impulsiivisuuden kanssa ni luulis tajuavan.. Mut tässä kait pätee se vanha totuus; mun lapset ja naapurin kakarat.. Pitäiskö mun nyt sit alkaa vaahtoo ja mesoo siitä ku se hänen pienin täällä ollessaan raapi Jennan vereslihalle? Juu ei, ei kuulu mun tapoihin..

No josko nyt lopettais taas ajattelemisen, tulis liian pitkä novelli.. Painuis ruiskuun ja veis Jennan tarhaan.. ellen sit taas törkkää häntä menee Samin matkassa. Hyvin kyl toi tarha osuu tohon matkalle dösikselle.

Sunnuntai 17.08.2008
22:34 Pitkästä
 
aikaa oltiin koirapuistos Minnin kans. Ei kyl kauaa viihdytty, ilma on/oli ku lehmän henkäys.. Lämmin ja pirun kostea, aivan kauhea. Hyvin sain kyl pysyttyä pyhän vietos, yökkäri niskas iltaysiin asti! xD Taidan kyl ottaa uudestaan tavaks et meen iltaisin Minnin kans puistoilee, Sami saa Jennan paremmin nukkuu ku mä.. :O Siellä se neiti tuhisi omassa sängyssää tyytyväisenä ku tulin himaan. Eipä täs päivässä kyl mitään erikoista oo ollu, paitsi tekemättömyys.. niin ja se et ukko vaihteli täällä galtsus kommenteja exänsä kans ihan asiallisesti.. :)


Sunnuntai 17.08.2008
14:49 Pieni
 
vauvamme.. :D Tosin kyl Minni seisoo sängyn päällä, ei kuitenkaan kromosomihirviö! Sami läks treenaa puolikkaalla, mä sit siivosin aikani kuluks. Tosin edelleen tiukasti yöpaidas, nyt o sunnuntai! Päähän prkl juilii vieläki, tiedä sit onks tää ny jotain migreenipohjaista ku ei helpota millään. Alkaa olee Buranan max.annospäivälle vedetty, hierottu, kokeiltu kylmää ja kuumaa haudetta ni ei ku vetää vaan niskasta silmäpohjaan. :P

14:40 Pyhän piristys!
Tuli äsken. Mulle soitettiin Itiksen kyttikseltä! :) Ihan fiksun/ymmärtäväisen oloinen tutkija tällä kertaa.. Se oli alkanu nyt sitä toista rikosilmoitusta selvittää, eli sitä mikä seuras siitä ku mun nro päätyy sinne live chattiin. Huomenna lähtee selvittää IP-ossan mistä se o sinne päätyny.. Sit annoin taas luvan tilata ne operaattoritiedot, nyt ei oo ku mun nro mistä pitää ottaa.. Ja lyhyemmältä ajalta, Heidihän sai mun nron tietoonsa vasta 28.6.. Oli puhe et on yhteydessä myös sinne huuto.nettiin, sielläki on se IP- ossa tallessa. Pääsee se täti uudestaan kuulusteluihin.. Tiedä sit kui monta kertaa täs tullaan iteki käymään, siellähän menee myös se käräjäoikeuden tutkintapyyntö Pasilan kyttiksellä.. Asia ei mulle kuulu mut on tää toisaalta aivan älytöntä verorahojen käyttöä. Miten sitä voiki olla maailmassa noin typeriä ihmisiä jotka luulee pääsevänsä ku koira veräjästä aina? :P

08:20 Hmph
sanon mä. Enpä muista milloin viimeks olis hartiat ollu näin jumis... Päähän särki nii pirusti ettei pystyny enää jatkaa uniakaan?! Ois sitä mielellään vielä koisannu, meni se kolmeen asti ku leffoja katottiin. Kuitenki käy nii et ku muut herää ni mä tipun ku Burana jeesannu. :P

Menin sit taas asioiden edelle.. Olihan se mukavan rauhallista muutaman päivän, mut viime yönä se tuntematon alko taas soitella. Ekaks jostain kuppilasta ja sit oliki hiljaista seuraavas paikas. :P

Lauantai 16.08.2008
22:45 Saunanraikkaana ja suht pirteänä. :) Kannattaa ottaa päikkärit ruuan jälkeen, taisin nukkua yli kaks tuntia alkuillasta. Taas rauhallinen koti-ilta edes, päivällä käytiin Itikses ostelee Samille uusia vaatteita ku sattuneesta syystä ne oli aikas vähissä.. Mun on kyl sanottava et on ihan hauska kokemus ku neiti 3 v alkaa yhtäkkiä laulaa keskellä kauppaa Doooriiis, Doooriiis, sä veit mun sydämen... :D:D Janttu himas laulellu singstarsia ni Jenna siinä samalla näemmä oppinu laulun sanat. :)

Mukavan rauhallista muutenni ollu, ei oo puhelimet pärräny tms. Eilen illalla kyl sain taas yhdeltä naiselta faktatekstareita mitä mun mies olis ma aamuna tehny exällään.. Enpä mä muuta voinu siihenkään sanoa et luojan kiitos mä en oo ollu näkemäs sitä, kelatkaa ny ku toinen kaks päivää ryypänny aamusta iltaan ni siinä tutinassa sit kuulema alkanu leikkii miesstrippaajaa... *wrn* Mä en kyl jaksa ymmärtää noita kuvioita, tuntuu et siellä on useampi immeinen hämmentämäs soppaa. Me vaan keskenämme kuunnellaan mitä ollaan milloinkin tehty ku muut tietää meidän tekemiset paremmin ku me ite. :/ Seki mua ihmetyttää et miten voi olla mun asunnonvaihtoilmoitus yhtäkkiä hävinny vaihtopörssin sivuilta ku kuitenki 2 kk pitäis siellä olla.. tiedä sit häntä et laittoiko joku meilin sinne asiakaspalveluun et voi poistaa ilmoituksen. :P

Kohta laittaa uuni lämpenemään, pizzan palat sinne.. Sit voiki alkaa kattelee tota Toolbox murders:ia, pääsen TAAS lätkii ukkoa luvalla. :D

Perjantai 15.08.2008
19:20 No
mitäs sit? Päivällä jo siivosin, äsken sit laitoin kuitenkin ne uudet verhot makkariin ja puhalsin sen Jennan uima-altaan. Mitäs hittoa mun nyt pitäis sit tehdä? :O Minni nukkuu ja Jenna läträä onnessaan. Ei kyl paljoa vaadi et laps on onnellinen, 4 €:n uima-allas ja alle euron saippuakuplapurkki. :)

17:54 Hehee...
elämän pieniä iloja! Kävin taas vaihtoasuntopörssissä josko löytyis sitä pienempää kämppää meille.. Ni se sekopää on hakemas itselleen isompaa kämppää.. eli sehän tarkoittaa sitä et se ois muuttamas huitsinhittoon tästä suunnasta.. .JEEEE!!! Mie nyt meinaan kuitenni kökkiä tällä suunnalla tytön tarhan takia, minen Jennaa mihinkään parakkitarhaan halua!

17:29 Ah..
jalat tohjona. Vesirakkulat pikkuvarpaissa kerspeles.. :P Eli juu, kävin Itiksessä pyörähtää. Minnille ostin sen kuonopannan, ei muuten pimu tykännyt yhtään siitä.. ja kaikenmaailman naudan nilkkoja tarttu matkaan mukaan. Iso kassillinen kuiteski.. :S Jyskistä kävin hakee Jennalle uima-altaan - kiitos vaan chipi tiedosta, oli vika- ja sieltäki sit tarttu kassillinen kaikkea mukaan. Taas muistu mieleen miks pysyn kaukana kaupoista, kunnon heräteostelija! Varsinkin jos halvalla saa.. :P No mut aina tarvitaan isoja aluslakanoita, ja pitihän mun saada paneeliverhoille ripustimet.. Ja Jennan junaratahan tartti ehdottomasti uuden säilytyslaatikon.. (on muutes hieno, prinsessa aiheinen ja pyörillä...). Sami tykkäs musta taas ku totesin sille puhelimes et on se kiva ku sä oot töissä tienaamas ni mä voin sit tuhlata.. :D

Oudon niuhoja ne tuolla Postissakin on. Sain sit serkkupojan jeesaa mua sen tietsikkalaatikon kanssa.. Ni ei ne sit Postissa suostuneet ottaa sitä vastaan ku paino vähän yli 30kg! Rullakkokuljetuksena olisin saanu lähettää, mut mä en ala 101 euroa maksaa yhden tietsikan lähettämisestä. Sinne jäi se kone, emmä jaksanu sitä alkaa kotiin kantaa. Olin jo sanonu serkulle et mee vaan, kyl mä pärjään. Samin pitäis nyt sit ehtiä ennen kasia hakee se duuniautolla. :P

10:51 Ja joo, mä tiedän et joku haluaa ehdottomasti liittyä Johanna-kirjakerhoon, eiks niin??? Laittaa meiliossan yksityisellä ni mä lähetän sen kutsun. Ma tarttee uuden imurin! Eikä työttömällä, köyhällä yh-äidillä oo sellaista ostaa... *snif* Mää voin sit liittyä johonki sun jutskaan! ;)


Perjantai 15.08.2008
10:47 Siis täähän on mun sänky!
 
Siinä se ryökäle tyytyväisenä on ku mut sai tiputettua. :P Ei kyl oo pelkoa et alkaisin laihikselle, joudun pitelee meidän "fifiä" ihan jo massallani ruodussa. Kamat laitettu huuto.nettiin, nyt sit tarttee varmaan alkaa siivoo. Yäks ja pthyi, on niin turhauttavaa touhua. Saa toisen pään kämpästä puhtaaks ni jo on Minni/Jenna/molemmat saaneet sen sotkettua sieltä toisesta päästä..

09:09 Kivoja
nää aamuherätykset täällä päin. 6.50 alko jonku auton varashälytin huutaa, melkein vartin se tuolla pihalla jodlas. :P No tulipa oltua ajoissa pystyssä! Varsinni ku Minni hyppäs meidän väliin, otti Samista tassuilla vauhtia ja tuuppas mut sängystä puoliks lattialle. :P Jennaki jo hereillä, neidille vaatteet päälle ni Sami saa viedä sen tarhaan mennessään.. taas.. Mä alan räpsii kuvia muksujen pieniks käyneistä talvivaatteista, löyty hitonmoinen kasa takkeja.. laitetaan neki sinne huuto.nettiin, emmä ala säästelee Jennaa varten niitä.

Pitää odotella himas et täti tulee, saadaan sen autolla vietyä toi tietsikka postiin. Ja nukkekodin hakija tulee puolen päivän aikaan.. Saadaan sekin pois pölyyntymästä lastenhuoneesta. Ei me kolmella nukkekodilla mtn tehdä. (siis yks niistä oli kyl ostettu samin muksuille joululahjaks mut äitinsä ei suostunu ottaa vastaan). Sit Itikseen, käyn Mustis ja Mirris ostaa tolle pirun Pumballe kuonohihnan. Alkanu vetää älyttömästi, kuulo kadonnut johonkin.. valjailla nyt kokeillu, ei mitään vaikutusta. :/ Sama kai se on ostella erinäisiä hihnoja jne jo valmiiks, heräs jo vauvakuume, kiitos vaan Tanya!!! Nim.merkillä odottelee et tärppääkö astutus vai ei.. Siis mä muuten oikeesti jo näen sieluni silmillä kuinka kaks Pumbaa menee vierekkäin, toinen musta ja toinen ruskea.. Kaks kertaa enemmän tuhoja, kaks kertaa enemmän koiranruokasäkkejä, kaks kertaa enemmän märkiä koiranpusuja... :D:D

Torstai 14.08.2008
20:48 Äitiiiiiiii, anna mulle sun lompakko!!!
 
Ja neidillä ikää 3 v?? :O Kun en suostunut antaa lompakkoa, tokas mulle heippa ja painu paris pubin ovelta kurkkii sisälle. (on aivan hirveä räkälä ostarilla..) No minä Minnin ja rattaiden kanssa perässä et sä ny sinne kyl mene, katsotaan 15 vuoden kuluttua! Oli taas ympärillä olevilla hauskaa ku mä kävin "lasten" kanssa kaupassa.. :D Käytiin me Minnin kans koirapuistossakin, pääs pitkästä aikaa leikkii Maisan kanssa. Tietenninhän se sit alko ontuu taas tota etutassuaan.. :P nyt ollutkin pitkää aikaa ihan ok.

Ihmisellä on pienet ilonaiheet, saattaa olla et Sami tulis tänään töistä jo ennen ysiä! Keikat oli heitetty jo puol tuntia sit, saa sit nähdä et mihin aikaan saa kyydin.. Siskonsa oli luvannu hakea sen töistä. Ois kiva kyl tietää et mikäköhän koira tässäki nyt on haudattu, ei toi Samin systeri pahemmin meidän kans tekemisis oo.. Nyt sit ollu parina päivänä useampaan otteeseen ja jeesaa broidiaan.. Outo, outoa. Mut eiköhän sekin selvii jossain vaihees.

Laitellu taas kamaa huuto.nettiin, vielä meinasin tänään laittaa noita Oriflamen kamoja ja permiskamat.. Partsin kalusteet läks tänään, ei pääse perstupakille.. :P Se proviisori sieltä apteekistakin soitti, kyseli et olisinko vielä kiinnostunut tulemaan töihin.. Vastasin sit et tultiin isännän kans siihen lopputulokseen ettei mun kannata niin pienellä palkalla tulla.. Kysy et mikä sit olis sopiva.. Vastasin siihen et 1400 ois minimi, et kyl sen pari sataa pitäis olla ainaki isompi ku mun nykyiset tulot.. Ni vastas sit et hän keskustelee asiasta siellä, palailee asiaan.. :O

13:02 Ai prkl
mä sanon tätä Suomen oikeusvaltiota! Äsken soitti tuomari sieltä käräjäoikeudesta. Asian käsittely on keskeytyksessä, mennyt kytille takas lisäselvityksiä varten.. Eli suomennettuna taas hakevat ne hiton operaattoritiedot. Ni laitan nyt tän ihan tälleen julkisesti, Samin systeri kävi pyörähtää ja kuuli mun puhelun, ni menee tää kuitenki Heidin tietoon. Selvittävät nyt et onks hän mun terveydelle uhka?? No eihän se kainalotappi oo uhka muuten mut mielenterveys täs menee, kuten myös Samin. Täytyy nyt toivoa edes et tällä kertaa kytät saisivat jotain aikaiseks nopeammin, viimeks meni 4kk ja ip-ossia ei pidetä tallessa ku 3kk.. :P Tosin toi tuomari sano et menee eri reittejä ku on käräjäoikeuden virka-apupyyntö.. Saas nyt nähdä sit. Huuto.nettiinkin soitin, se miska-2 tunnus on nyt sit poistettu sieltä (se millä meille oli huudettu se babysitters - ei muuten ollu babysitteri niinku äkkiseltään katsottiin vaan sen niminen pornoleffa... :P), ja sen tunnuksen luoneen ip tallennettu..

Onneks ei oo nyt pariin päivään soitellu mun nroon, Samin elisan nroon tosin soittelee tuntematon. Luojan kiitos se ihminen ei tiedä meidän muita nroita!!!

12:14 Nostalginen
olo tulee.. Tyhjensin ton olkkarin kaapiston.. Ni kaikki vanhat valokuvat, äitienpäiväkortit, lasten lahjat/piirustukset tuli käytyä läpi.. Kyl se totta on et aika kultaa muistot.. Oli kyl outoa katsella omaa hääkuvaansa. Kuinka nuori ja viaton sitä silloin olikaan, saati naiivi.. *huokaa* Mut niinhän sitä sanotaan et elämä opettaa. Ellei muuta ni nöyrtymään.

10:26 Aamun..
pakollinen visiitti täällä.. :D Eli ts. muki kahvia ja kessu ja sit puuhastelemaan. Sami vei Jennan tarhaan töihin mennessään, kuten myös eilen. Ihanaa, ei tartte ite alkaa kiskoo vaatteita niskaan ton takia. Ai mustako laiska tullut??? No ei oo, jo on lattiat pesty ja matot likoamas. Kohta painun tyhjentää olkkarin vitriinikaapit ja pesen partsikalusteet. Nii ja pakkaan pöytäkoneen, se lähtee postin mukana Lappiin. Kyl täytyy sanoa et toi huuto.net on kätsä paikka, useamman satasen jo tienannu sitä kautta.. Paitsi et nyt tää lehmä on sit sieltäki kaivanu mut esiin. :P On se jännä miten joku voi lastenvaatteita katsellessaan painella pornoleffa osastolle.. Edelleen kyl odotan et alkais se ihminen elää sitä omaa elämäänsä, mut ei se reppana taida osata olla ilman Samia. :( En kyl yhtään enää ihmettele et ukko sano et se ihminen ois jakomielinen, pakko sen kai on uskoa niihin omiin juttuihinsa. Olis se hirveätä jos ite kärsis moisesta! :O

Alkaa kahvi loppuu, kait se meinaa sitä et olis alettava touhuamaan. Pakko se on hankkia lisää valuuttaa, äsken just maksoin 230 € tyhjästä. Eli ts. mulle oli tullu heinäkuus kirje perintätoimistolta vanhan läppärin korjausarviolaskusta.. No mä sit maksoin sen heinäkuun vika pv ku tuli kotihoidontuki. No meni pari päivää, mulle tuli ilmoitus et he ovat laittaneet haastehakemuksen sisään! Mä soittaa perään et se on maksettu ni vastaus oli et voi voi.. Haastehakemus laitettu 30.7.. Eli yhden päivän takia jouduttiin sit maksaa heille "kuluja" toi em. summa. Pikkuisen muuten meinas v*****taa. Saas nähdä jos tää päätyy jotain kautta sen kantturan korviin ni mitäköhän urbaania legendaa se tästä vääntää.. Kiehuttaa kyl ne sen paskanjauhannat; mä myyny lasten lelut ja ryypänny ne rahat.. Pöh. Tuollahan ne edelleen makaa kaapin perukoilla ku ei se huolinu niitä silloin JOULUNA ku ne lapsille ostettiin.. Tosin taidan kyl myydä neki hittoon, ei noi vaatteet kyl enää niille muksuille mahdu! :P


00:19 Hei jee!!! Kello on jo yli puolenyön, ja mun luuri EI ole kertaakaan soinut!! Jotenni odotellu et alkaa pärrää, sillä näemmä taas huono päivä. Ainaki päätellen siitä mitä satuja oli täti taas kirjoitellu Samista/musta.. Katsottiin parhaaks et Samikaan ei vastaa sille yhtikäs mitään, saa vaan turhaan vettä myllyynsä. Sääliks käy vaan lapsia, taas kerran... niin kauan ku toi selittelee noita juttujaan ni toi ei mee taaskaan lapsia moikkaa. :/ Mulle se nyt on ihan sama, et näkeekö ne muksut isäänsä vai ei, ihan johtuen et heidän äitinsä on mikä on.. Pikkuhiljaa kyl vois se ihminen alkaa elää sitä omaa elämäänsä ihan urakalla, hittojako sille kuuluu mun elämä? Tai voiko olla lapsellisempaa käytöstä ku arvostella toisen ulkonäköä? Minkäs sille kukaan voi? Ja jos mä heittäydyn ilkeäks ni sillä pärställä pitäisin kyllä visusti suuni kiinni... Sääliks käy sitä sen kundikaveriakin, jos ne jutut mitä toi taas on selittäny/selittää blogissaan pitää paikkaansa ni jo on harvinaisen munaton mies.. Ihan jos ajattelen vuodenvaihteen tienoota ku mä majoitin mun exän meille pariks yöks.. Kimmo olis alkanu mulle jotain itkee yhteenpaluusta tms. Samin aikana ni niin olis ollu niska-perse otteella ulkona.. :P

Muutenki on ollut mukavan rauhallinen ilta, Minni nyt tietenkin koheltanut vakioshow:nsa, mut se kuuluu asiaan. Huomaa et kyl toi tarhailu on Jennalle ns. rankkaa, illat menee enimmäkseen kölliessä ennen nukkumaanmenoa. Ja kuitenni meillä on vielä "pehmee lasku" menos, n.6 tuntia päivässä on tarhassa. Shoppailemassakin kävin äsken NetAnttilassa, on toi pikkuneiti venähtäny pituutta ni piti tilata sit uusia housuja jne.. Samalla sit otettiin isännälleki uutta vaatetta.. sattuneesta syystä.. :D Kaippa se silti pitäis mennä vkl:na Itikseen pörrää, ei noista nettikaupoista oikein löydy kohtuuhinnalla mitään kivoja vaatteita. Jotain pappojen neuleita jne, yäks.

Mut ny tuli karvanaama suihkusta, myö painutaan vällyjen väliin! Ihanaa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.. Hyvää yötä lapset, nalle silmät sulkee... Vai miten se luppakorvan laulu nyt taasen menikään..

Keskiviikko 13.08.2008
20:47 Menee
hermot heikkoon kuntoon!!! Kertokaas nyt mulle fiksummat et mikä hiton tuhoamisvimma tohon koiraan on tullut? Omat lelut/luut ei kiinnosta tippaakaan, käy Jennan lelulaatikoilla hakemas tytön leluja ja pureskelee ne paskaks. :O Kapinoiks toi nyt jotenkin sitä et Jenna on päivät veks tms? Alkaa olee itellä kurkku käheänä ku karjuu MINNI EIIIIIIIII!!!!!!!!! :P Ihme ettei oo alkanut vielä kämppää tuhoo yksin ollessaan, kengät kyl ei pysy eteisen telineessä vaan ovat milloin missäkin.

Tänään tuli sit ne makkarin verhot mitkä suunnittelin sinne uuteen kämppään.. :/ Viitsis niitä tänne enää edes laittaa, enkä varmaan laitakkaan. Muutenni oon puol kämppää myyny jo huuto.netis kunhan ihmiset käy vaan hakemas noi kamat. Alkaa kaikuu pikkuhiljaa täällä, ou jee. Mut nyt lakkaa Jennan kynnet! :)

16:00 Semmoinen
haastattelu sitten. Duuni olis vaikuttanu ihan mielenkiintoiselta, lääketeknikko ois ollu työnimike.. Kivan oloinen proviisori jne. Mulla vaan ns. lopahti kiinnostus ku kuulin liksan. Miten hemmetis missään duunis voi olla enää tänä päivänä 1200€/kk brutto?????????????? Saman rahanhan mä saan himas olles? Täytyy vaan toivoa et huomenna ku se rouva soittaa ni sanoo et se toinen haastateltava sai paikan.. Siis hulluhan saa olla muttei tyhmä, ja ilmaiseks töihin meneminen ei kyl oo kuulunut mun suunnitelmiin.

Keskiviikko 13.08.2008
11:30 Dodii.. kynnet lakattu ja kädet huollettu.. prkl kaikkea sitä joutuuki tekee.. :P Likkakaveria odotellu kaffelle, mut eipä näy ei kuulu.. Pöh, olisin pummannut kyydin käymään AKE:lla. Pitää käydä heittää toi samin ajokokemustodistus sinne, pääsee sit suoraan sinne E:n inssiin. Kyl täytyy vaan todeta et miten ihmees samas ihmises voi olla kaks niiiiiiiiiiiiiiin erilaista puolta?? Jos ajattelen tätä normielämää, ni niin on kultainen mies; kiltti, hellä, oikeen sellanen luttana.. sit tulee kuningas alkoholi ni tulee esiin maailmanomistaja marttyyri.. :S Et jos prossiks jakais toisen luonteen ni 95 prossaa on sitä ihanaa ihmistä ja se 5 prossaa sit kusipäätä.. Mut niin kai se on kaikilla ihmisillä, jokaisella meillä on omat puutteemme ja virheemme. Mä voisin heittää et mulla noi suhdeluvut olis aikas 50/50, riippuu ihan siitä et missä asennossa ne vaakakupit taas mahtaa olla.. Ja nehän nyt vetää ylösalas koko ajan.. Kukakohan idiootti on sanonu et vaa'at muka olis tasapainoisia ihmisiä?? Tai no joo, erittäin harvoin ollaan ku sattuu vahingos kupit samalle tasolle. xD

10:14 KÄÄK!!
Nyt meinaa alkaa jo jännittää.. Mitä mä laitan päälle??? Meikkiä vai ei?? En kai mä muuta tartte mukaan ku tutkintotodistukset ja Secun työtodistuksen? Nii ja sit se kunnon kiinnostus olis kans hyvä! Eilen kävin katsoo tes:n, on niin surkea liksa hommas ettei tosikaan.. Ja mä luulin et vartiointiala on huonosti palkattua! Mut toisaalta, sikshän mä tohon kyl hakemuksen laitoin et on pirun lyhyt työmatka.. xD

Viime yönä tuli taas 6 puhelua, oltiin vielä hereillä ja katottiin leffaa.. Samin elisan nroon ei kyl tullu yhtään.. ihan hyvä vaan, se liittymä nyt kuitenkin on Samin siskon nimissä ni ei tartte muita tähän alkaa sotkee. Tai no sotkee ja sotkee, varmistu nyt sekin kuka mun asioista laulelee eteenpäin.. Harmi vaan ettei näe enää mun "oikeata" blogia. Mut hupinsa kullakin, ja life goes on. Sen verran voin täs nyt sanoa et kihlausta ei purettu missään vaiheessa, ja se elisan nro makaa päivät pitkät himas et turha siihen laitella viestejä jne.. ;)


Tiistai 12.08.2008
22:13 
*Naur* No niin on tääki ku meillä!! Siis jos en tietäis et noi pari päivää oli totta ni voisin kuvitella nähneeni unta. Tää pv on aikas lailla ollut meidän ns. normieloa. No nyt kyl odotan jännityksellä kui tää ilta päättyy.. Sami kävi äsken duuniautolla pyörähtää himas, otti Minnin mukaan.. Siitä tulee hyvä iltalenkki neidille ku kävelee tuolta Rajiksesta himaan. Saas nähdä kui Minni on suostunu menee "isoon autoon" kyytiin?? Eka kerta..

21:41 
Tää on kyl ihan ku meillä.. Mihin ihmeeseen tää aika on mennyt? Niksu meni jo neljännelle ja Janttu kolmannelle.. Kyl se on todettava et mun mielestä suurin rakkaus mitä ihminen voi tuntea on rakkaus lapsiaan kohtaan.. Inhoan Ultra Bran musaa, mut lainaan silti niiltä tän:

"Minä suojelen sinua kaikelta
mitä ikinä keksitkin pelätä
Ei ole sellaista pimeää
jota minun hento käteni ei torjuisi"

19:21 JJEeEEEEE!!!
Nega! ;) Eli joo o, alkaa kupoli olee himmenemäs. :P Kyl mun alkaa pikkuhiljaa käydä Samia sääliks, se joutuu kuuntelee mun raivomiset ja itkut vaikka mitä se voi exälleen tehdä? No nyt menee ainakin se känny kiinni minkä nron sen ex sai, alko tulee jotain hiton maksullisia rakkauslaskuripalveluviestejä siihen.. Mut siis eihän hän ole mitään tehny!!! Voi kiesus et mä odotan sitä oikeudenkäyntiä, saadaan tää paska loppuu. Ei voi olla paljoa pyydetty et jos ihminen haluaa olla rauhassa?

15:53 Kiesus
mä alan olee sekoamas. Tai sit mä oon paksuna. Enemmän pelottaa toi jälkimmäinen vaihtoehto, kaks ihmistä tullu sanoo mulle tänään et mä "hehkun"??? Vittu ku tietäisivät mitä helvettiä mun elämä on viime aikoina ollut, siitä on hehkumiset kaukana. :P Tai no toinen heistä kyl nyt tietää, kävin Pitskus tapaamas meidän perheterapeutteja. Loppu hehkumiset siinä vaihees ku kerroin tän vkl:n kulun, ja viime kevään jutut jne. Siinä vaihees ku toinen kysy et onks tää Samin ex Nicon hoitoon menoa kommentoinu ni tuliki itku. Ei oo ihan meikäläisen tapaista itkeskellä. :/ Se nyt vielä tästä puuttuis et mä tiineenä oisin; ei ihmisellä voi käydä niin huonoa tuuria.

Mut jotain hyvääkin; mä meen huomenna duunihaastatteluun! Soittivat tänään, oisivat halunnut et oisin jo tänään menny.. enpä ehtiny, mennään sit huomenna. Saas nähdä kui käy. :)

09:15 Oho
kummasti mää nukuin koko yön! Kai se tutun kuorsauksen puuttuminen sit vaikuttaa noin paljon. :S Kohta viemään Jenna tarhaan, sit himaan siivoamaan ja sit pitääki lähteä Pitskuun seikkailee julkisilla. Huomaa kyl et on tottunu autolla liikkuu, on niin tervanjuontia niin tervanjuontia noiden käyttäminen. Saati sitten se aika mikä menee niillä reissatessa???? No onneks ei faijalla oo enää ku pari vkoa lomaa jäljellä ni palautuu auto takas. Tai no kyl mä kuulin villiä huhua et mutsipuoli olis taas selitelly omiaan; tyyliin etten mä siihen pakuun tuu koskee tms.. Huomaa et siltä on muutamat suonet päästä poksahdellu, on nykyisin niin valkoinen juutalainen ettei tosikaan. Mut jos tossa jutussa on jotain perääkin, ni sit saa isipappa pulittaa mulle sen pari tonttua mitä sovittiin aikoinaan Avensiksen välirahaks.. :)

Mä harvoin Samin äidistä hyvää sanaa sanon, mut nyt on annettava sille pisteitä.. Samihan linkos kamansa tohon roskalavalle silloin la yönä.. no äitinsä oli käyny jotain sieltä pelastaa. Just lähti isäntä hakee kamojaan, tai niitä mitä niistä on jäljellä. No mut ny pukee Jennaa et päästään liikkuu!

01:25 
Nyt voi vauvakin nukkua omalla paikallaan ku isäntä on kotona.. aikamoinen ilta ollu, oon itkeny ja kyselly tyhmiä.. Näemmä taas ihan turhaan, tuntematon alko soittelee. On se hienoa et Sami anto nronsa exälleen, soi sit Saminki puhelin.. :P

Maanantai 11.08.2008
21:34 Söde
modaus, oli pakko laittaa se! Muistuttaa Lintsin reissusta miltä Sami hankki Jennalle just tollasen möhköfantin.. :) Onpa kyl ollu päivä, ei voi muuta sanoa. Itkenyt ja nauranut vuorotellen. En vieläkään tiedä mitä ajattelisin, välistä tuntuu et kyl toi mua oikeasti rakastaa ja toisena hetkenä päässä pyörii et se on täällä siks ku ei oo omaa kämppää. :S Pelottaa et alkaa dissaa Jennaa, nyt ku vihdoinkin sai nähdä omia muksujaan ni onhan sillä niitä ikävä. Tiedä sit kui paljon ton mielessä pyörii et miksei toi voi olla mun biologinen lapsi jne.. jos itteeni ajattelen ni mulla on jatkuvasti Niksuu ja Janttuu ikävä.. En tiedä, en tiedä, en tiedä. No sen tiedän et mulla on itellä ns. levollinen olo ku hän on vieres. Luottamusta ei oo tosin tällä hetkellä tippaakaan, mistä mä tiedän vaikka häviäis uudestaan samointein? Nyt viemäs koiraa ulos, mistäs mä tiedän tuleeko takas. :/

Maanantai 11.08.2008
14:44 Joopa joo
tiedä taas mitä pitäis ajatella. Se ei riittänyt et ukko painu eilen aamulla exänsä luo, vietti yönki siellä. Tosin Heidin kundikaveri kyl ollu paikalla.. mut silti. Kyl mä sen vielä käsitän et on halunnu viettää aikaa lastensa kanssa, mut kolmen promillen kunnos pitäny tehdä se? No nyt sit ainakin on Heidillä Samin nro, tossa ne lähettelee tekstareita. Mitä hittoa se sille kuuluu et ollaanko me tehty sovinto vai ei? :P Tosin oon mäkin kaveri exieni kanssa, mut ku toi täti on niin omaa laatuaan et mua ei todellakaan kiinnosta et se tietäis yhtään mitään meidän asioista. Mut tulipa nähtyä se et ku elämä potkii päähän ni Sami painuu exänsä luo. Tais olla vaan ikävä yllätys ku sillä onki uus ukko. Mä en oo vieläkään tullut hullua hurskaammaks et mitä teen, mut kaippa se selviää vielä mulleki. Muuta en tiedä ku sen et se ihminen on mulle punainen vaate, ja pää tulee heti kipeäks jos joudun ajattelee jotain häneen liittyvää. :P Vaikka se onkin pirun hienoa et noi kaks jästipäätä onkin saanu sovittua lasten tapaamisia jne..

Mut entä jos sillä meneeki sukset ristiin sen uuden äijän kans? Kuulema ovat naimisiin menos, mut jos ovat kimpas olleet muutaman vkon ni ei oikein vielä oo vakuuttavaa..

Entäs sit ku lävähtää se kaikki paska sen kundin eteen mitä Heidi on tehnyt täs matkan varrella? Siellä ne paperit edelleen on käräjäoikeudes, emmä niitä sieltä pois ota. Ei sillä ihmisellä oo mitään tarvetta olla muhun ikinä yhteydessä.

12:59 Routa ajo porsaan kotiin... On muuten hieno näky ku kahden päivän kanuunasta kärsii.. vahingonilo paras ilo!!

08:23 Harvinaisen huonosti nukuttu yö takana! Jokaiseen napsahdukseen jne heräsin.. :/ Minni vahti koko hiton yön eteisen ovea, aamuyöstä meni partsille ja pisti päreiks kukkaruukkuja. Jenna nyt vetää vieläki sikeitä, ihana näky ku tuhisee tossa. :)

Sunnuntai 10.08.2008
22:08 Voi huokaus..
jopas on orpo olo. Ei oo Samista kuulunu mitään sen marttyyriviestin jälkeen, oon mä kyl toivottanut sen alimpaan helvettiin jo viesteissä. Nyt vaan ajattelen et se mikä ei tapa vahvistaa, ja oon mä ny prkl ennenki eronnut! Mut silti... sellanen olo et tulis nenän eteen ni kapsahtaisin kaulaan. :/ Jenna nukkuu mun sängys, ajattelin josko helpottais munki unen tuloa ku toinen vieres.. No ei näemmä. Minnikin ollut illan omituinen, vähän väliä mennyt eteiseen istuu ja haukahdellu?? Kait seki ihmettelee et missä hitos isäntä on.

19:59 Nyt sattuu, ja lujaa. Tunnen itseni idiootiksi, hyväkskäytetyks ja huijatuks. En vieläkään tiedä missä Sami menee, mut enää sillä ei ole väliäkään. Oli aamulla painunut

Heidin luokse täältä lähdettyään. Se on/oli sellainen liike, et mua sattuu ja rankasti. Kävin siellä Boomin sivuilla ja poistin lasteni kuvat sieltä ja laitoin hänet mustalle listalle. Kunhan mä tästä shokista toivun ni laitan asiat sit niin et se henkilö on poissa mun elämästä ihan lopullisesti.. siis vakuutukset jne. Tarvii varmaan perua se lähestymiskieltokin, mä sitä enää tartte. Ja ja ja.. Onneks ehdittiin auto myydä ja Minnihän jää mulle. Tarttee varmaan taas sisäistää ajatus et on sinkku!

19:17 
Ei oo mtn kuulunu miehestä.. Omituinen mäkin oon ku alan huolestuu.. Kuitenkin voisin melkein tasavarmasti vannoa et se on A. joko äidillään ryyppäämäs tos naapuritalos tai

B. jossain kapakassa. Mua kyl kiinnostais tietää et millä rahalla se oikein dokaa, ei mulla vaan olis tollaseen juomiseen varaa. :S

16:27 Snif!
Sinne ne mun possut hävis.. :( Ei jääny ku Jenna ja Minni kotiin. Hyvin huomaa et muksuilla on muhun se vaikutus et itsensä on pidettävä läjässä, ovi sulkeutui ni kyyneleet tuli. Sami huitelee ties missä, ilm. taas jurrissa.. ainakin päätellen siitä tekstarista mikä tuli.. oli niin marttyyria, niin marttyyria. Tää on mulle ihan uus kokemus, en oo aiemmin ollutkaan tälläisessä suhteessa. Likkakaveri totes puhelimes mulle et kyl se sieltä tulee häntä koipien välissä takas, ja niin varmasti tuleeki, sitä en oikeastaan edes epäile. Mut onks musta tälläiseen? Kolmen kuukauden välein mies katoaa, ryyppää ja räyhää. Ekaa kertaa kyl toinen päivä menos, yleensä ollu yhden vrkl:n.. Hmm ja hmm. Ne väliajat sit onki kiltti ja kultainen.. Miks ihmees ihmissuhteet on aina pirun vaikeita?

13:16 Eipä me sit ainakaan kihlausta pureta, sen verta tullu fiksummaks.. Myöns jopa ite ryssineensä ku katos! Kalliiks kyl eilinen kävi, eikä sillä oo enää vaatteita. Linkos roskiin ne yöllä ni joku oli käyny hakee parempaan talteen.. :D Enpä kyl enää ihmettele et porukat on ristiny meidät taisteleviks virtasiks. Mäki sen verta luupää et periks en anna jos tiedän olevani oikeassa! Sunnuntain vietto jatkuu, edelleen ollaan sängyn pohjalla.

10:00 Juups...
Sami käväs äsken, toi avaimen. Ihan kiva, ei se sitä viime yönä suostunut antaa. Saas nähdä miten tästä eteenpäin, aika näyttää. Aikalisä nyt ainakin, tiedä sit lähdetäänkö lopullisesti eri suuntiin. Aika haikea fiilis, kuitenki selvinpäin todella ihana mies.. Mä en vaan pysty käsittää noita kännikilareita, en vaikka kui yritän. Näemmä sillä ei pää kestä sitä et mun kaikki muksut on himas ku aina silloin flippaa.. muistuttaako nää sit hänen laumastaan, tiedä häntä.

Mukavan rauhallista muuten, katsellaan Muumeja ja maataan. :D Lapset sai viime yönä nukkua mun vieres, ni samalla tiellä ovat vieläkin. Toi Minni vaan kasan päällimmäisenä meinaa vähän häiritä ku on niin pieni "vauva"..

Lauantai 09.08.2008
23:36 Just
näin meillä.. Mitään ei miehestä kuulu, ei näy.. Yhtäkkiä laitto viestin et tästä saat ku eilen olit pelti vinos tms.. :P Hän näemmä suuttu ku eilen join jääkaapista ne pari kaljaa mitä siellä oli tai jotain? En tod. tiedä.. Sit alkaa räyhää viesteissä kuinka mä olen jäänyt kiinni, en kyl tiedä mistä oon jääny kiinni. No mut kuitenkin. Lähdin viemään Minnin saunan jälkeen ja ajattelin et käyn sit äkkiä samalla päättärillä saunakaljalla. Oli kyl pikainen käynti, Sami istu siellä kännis ku pieni ankka ja alko räyhää mulle kuinka mä petän sitä tms??? :O Menin röökille, hän tuli peräs. Alko räyhää ja huutaa jne, ja lopulta heitti kännykän maahan. No nyt meillä on yks kännykkä päreinä. Sillä aikaa ku mä keräilin luurin osia ni hän otti Minnin ja sano mulle et nähdään himas.. Sanoin ettet sä sisään pääse, ovet on kyttälukos. No mä tulin kans himaan, Sami oli Minnin kans ulkona. Halus kovasti tulla hakee toisen puhelimensa.. Mä totesin et sisään et tuu, heitetään se partsilta. Onneks Niksu heitti sen, mä olisin paiskannut sen suoraan asvalttiin.. No nyt on ulkona kasa herran vaatteita, linkosin ne partsilta sille. Sen virheen tein et pistin menee perässä sen lääkkeet mitä ei oo syöny, veti sit ne kerralla. Ja kuka sit soittaa ambulanssia???? No minä! Näemmä jätkää ei viety sairaalaan, ei ollu vetää liikaa yli.

Ja mä luulin et ton ex on/oli sekopää??? Nyt alkaa kyl mulle riittää tää touhu, mulla lapset itku kurkussa ja paniikis et ei kai Sami oo tulos tänne ku se on juonu.. Olkoot mun puolesta, maailma on miehiä täynnä!

Lauantai 09.08.2008
18:16 On tää kans.. ei mitään oo kuulunu Samista? Laitoin viestin et laita ny prkl edes a-kirjain et tiedän et oot kunnos.. Ni ei. Onneks on muksut himas, muuten olisin lähteny aikoja sit kaljalle! Vituttaa sen verta rankasti tollanen lapsellinen käytös. :S Se on ainaki varmaa et jos se kännis jossain vaihees ilmestyy ja kerranki korottaa ääntään ni niin on ovesta ulkona. Tosin veikkaan kyl et ei sitä täällä näy, ennen ku aamuyöstä korkeintaan. Mä kyl oon niin vittumainen ihminen et siinä vaihees ku ollaan saunas käyty ni vedän oven poliisilukkoon, ei sillä ole mitään asiaa tänne tulla yöllä! Omituisia tapoja sillä, pitää karata ku joku teini-ikäinen.. jos haluaa radalle lähteä ni eiks se olis paljon helpompaa vaan sanoa et tsau, mä menen ulos? :O

Mut nyt lasten kans Lamppariin, pääsevät tuhoamaan energiaansa! :)

14:11 Onpas taas...
mun isäntä ihana ihminen! Näemmä luulee olevansa kössi kenguru, ainakin hypyt otti taas.. :O Huomaa kyl et on jättäny useampana päivänä lääkkeensä ottamatta, et olihan tää katoaminen jo odotettavissakin. Antaaks tollanen häipyminen miehille jonkun illuusion omasta itsenäisyydestään?

10:36 No voi kökkö! Janttu bongas eilen tältä koneelta Windows Movie Makerin.. Teki loistavan parodian meidän sakista! :D Nyt pitäis vaan jollain ilveellä saada se tänne lisättyä ni pääsee muutki nauraa. Niksu alkaa just tekee omaansa, katotaan mitä poitsu tekee! Mä painun siivoamaan, kahden maissa tulee ekat vieraat.. :P

Perjantai 08.08.2008
22:12 Pidettiin
leffailta lasten kanssa.. Suosittelen lämpimästi Son of the Mask, siinä saa oikeasti nauraa! :)

13:47 Onks lasten määrä jotenki vakio??? Nuorin on tarhassa mut silti näitä on täällä 3.. :O Päivän turnee tehty, olin muuten ku uitettu koira ku tulin himaan. Mulla ollu mitään hajua missä joku oikeustalo on, ni taapersin sit kaatosatees ympäri Ruoholahtea ja etin sitä hiton osoitetta. :P No mut nyt on kopiot rikosilmoituksista ja operaattoritiedoista toimitettu, tuomarin pitäis ens vkolla ottaa yhteyttä. Oikeudenkäynti on edessä, sitä en sit tiedä ollaanko siellä samaan aikaan vai eri aikaan. Mä haluaisin et eri aikaan, viime kerralla ku olen nähnyt "häirikön" livenä ni alko julkisella paikalla huutaa sekä hänen lasten että mun lasten läsnäollessa "Kattokaa lapset, tuolla on se lehmä kenen takia ette isäänne näe".. Ja sehän pitääkin taas niin paikkansa. :P

Odotan ihan mielenkiinnolla että miten hän meinaa nyt "uida kuiville". Toisaalta mulla on itellä jotenkin syyllinen olo, en olis halunnu et asiat menee näin pitkälle. :/ Mut minkäs teet kun toinen ei järkipuhetta usko? Mä kuitenkin tiedän täsmälleen mitä olen itse tehnyt, ja siihen ei todellakaan kuulu mitenkään hänen riivaamisensa, soittelut tms. Miun operaattoritiedot on puhtaat!! :D Saati et mun ip-osoitteella olis tehty mitään tilauksia hänen nimissään tms.

Isännöitsijäntoimistossakin kävin, ei kuulema pitäis kauaa mennä et tulee pienempi kämppä ku laitoin useamman osoitteen mistä käy.. et sitä puh.soittoa sit odotellessa! Tein mä senkin päätöksen etten mä ala enää nroani vaihtaa, kerta sai riittää. Ja jos mä nyt oikein ymmärsin ni se lähestymiskielto tulee voimaan siitä päivästä ku mä oon nostanut haasteen? Eli jos hän vielä kerrankin soittaa mulle, tekee aina rikoksen.

08:05 Heeeeeeeiiiiiiiiiiiiii
huomenta suomi, hyvin pyyhkii... Sun poikas valvoo taas ja ahkeroi... *vetelee ammu-vainaan nuotilla*.. :D:D

No juujuu.. On mulla vielä kaikki ruuvit tallella, pari vaan on löystyny. :P Saanu nukkua yön rauhas ja tietää et tänään saa monta asiaa hoidettua ni on aikas pirun hyvällä tuulella. :) Sen muuton kyl haluaisin nyt saada alta pois; tietäis vähän paremmin et missä sitä tulee jatkossa asumaan. Se vaihtokumppani on hävinny ku pieru saharaan, menen sit tänään viemään isännöitsijälle sisäisen vaihdon hakemuksen. Pysyis ainakin Jennalla sama tarhapaikka! Tarkkaan kyl piti tänki alueen osoitteet käydä läpi; sehän vielä puuttuis et muutettais lähemmäs Samin exää.. :P

Torstai 07.08.2008
23:06 Jesh!! Näyttäis olevan rauhallinen yö tulos, Heidillä on se kundikaverinsa yökyläs. Ei oo ainuttakaan puhelua tullut tähänkään mennessä!! Thank god. Menin sit aloittaa uuden ponchon teon, Jenna yritti viedä sen minkä Jantulle tein.. :P Huomenna onki sit härdellipäivä, eka oikeuteen, sit hakee Niksu himaan vkl:ks, isännöitsijäntoimistoon, siivous ja leivonta.. Mut ny ettii jostain Jennan tarhapaperit, keväällä oli ollut nii tehokas arkistoija et oli lingonnu Jennan tiedot roskikseen. :P

19:01 Hmm..
 
eiks sitä niin sanota et eläimet vaistoaa ja paljon? Tässä nyt ihmetellyt Minnin käytöstä. Seuraa mua ku hai laivaa??? Menen röökille, se tulee peräs. Tuun sisään, se tulee peräs. Menin kuselle ni se änkes vessaanki perässä???

Torstai 07.08.2008
15:48 Poikki
tiedä sit onks tää henkistä vai fyysistä väsymystä mut aivan raato. Kyttiksellä meni kolmatta tuntia, eka juttelin päivystäjän kans, sit sen ylimmän päällikön kans mikä sen titteli nyt olikaan ja sit tehtiin toinen rikosilmoitus. Huomenna sit aamusta suoraan Ruoholahteen käräjäoikeuteen, sinne tiedot kaikista sekoiluista jne.

Tänään ei olekaan tullut ainutta soittoa tuntemattomista, thank god. Mut nyt mä lähden hakee nuorimmaisen tarhasta, vein sen sittenkin sinne ettei sen tarvinnu kyttikselle mukaan. Sit ois pakko saada levättyä, laitan Jennalle vaikka myyrän pyörii tältä läppäriltä tms.

10:24 Olipas
homma. No nyt on kuitenki sen hörhön jutut tallennettu, operaattoritiedot eritelty jne. Nyt vaan odottelen et täti tuo värikasetin, meidän paska printteri ei suostu tulostaa mustavalkoista ku yks väri loppu!! Soitin live chatin takana olevaan firmaan, siellä meni samoin tein asia eteenpäin. Siinä tuli virhe ku meni laittaa mun yhteystietoja siellä jakoon, nyt saadaan varmistettua sekin et kuka on laittanu mun nroa jakoon aiemminkin.. Kaikenhan se on kiistänyt, tietenkin. Ja jos tulee jotain asiaa, ni soittakaa himanroon. Oma luuri edelleen äänettömällä, pidän sen tossa tilassa niin pitkään et pääsen kyttikselle asti. Oli kyl hieno yhtäläisyys havaittavissa noissa soittojen tuloissa..

Siis päivämäärissä; aina kun on vähänkin ollut Sami häneen yhteydessä tai hän Samiin täällä ni yöt on tullut soittoja.

Tuli Jennalleki sit vapaapv tarhasta, ei suostunut ryökäle herää ennenku parikyt min sit???? Illalla kuitenki oli nukkumas ennen kymmentä. :S

08:03 Silmät
ristissä. En mä jaksanu valvoa ku vähän yli yhteen, sit meni luuri äänettömälle. 27 puhelua tullu vielä senki jälkeen. Kohta Jenna tarhaan, mä lähen sinne kyttikselle. Vielä tarvii operaattoritiedoista merkata valmiiks sen ihmisen 2 nroa, pyydän et kytät antais mun nähdä mun muiden nroiden tiedot. Se oli vedonnu viime kuulusteluissa et mä kuulema epäilen et mun oma exäni jakais mun nroa... mut eipä mun exäni ole tiennyt meidän kotinroa/Samin nroa. Live chatin ylläpidon yhteystiedot mukana, sen ei nyt luulis olevan vaikea nakki ottaa eilisiä lokitiedostoja koneelta; varsinkin kun tietää millä nikeillä mun nroa siellä jaeltiin. Mä en kyl jaksa käsittää et miks hitos se haluaa et mulle miehet soittelee? meinaaks se et Sami tulis mustasukkaiseks tms. et mä ite pyörisin jossain seksichateissa vai mikä hiton idea tos on?? kytätki viimeks kyseli et miks se tekee niin, ja et on hankala tapaus.. Mitäs muuta siihen osaat vastata ku et emmä tiedä, kait se on pikkusen katkeroitunut ex??? :P

00:34 on tää kans tapa viettää yönsä. Painella vihreätä luuria... :P Huomenaamulla tää neiti tulostaa kaiken paskan ulos koneelta ja painelee itiksen kyttikselle hakee välittömän lähestymiskiellon.. Nyt se jakelee mun meiliäkin siellä live chatis, ollut oikein fiksu ja laittanut nimimerkikseen Mervi..

Keskiviikko 06.08.2008
23:15 Voi
taivaan isä.. emmä suhun pahemmin usko, mut josko nyt tän kerran yrittäisin. Anna mulle voimia olla välittämättä tästä paskasta mitä tapahtuu mun ympärillä. Kiehun taas raivosta, anna mulle kyky ymmärtää ja antaa anteeksi.

Ja vitut mä sanon!!!! Satana et mä voin halveksia, inhota, vihata jotain ihmistä!!! Se saatanan narttu teki sen taas; laitto mun puh.nroni jakoon jossain hiton live chatis! Ja mä meinasin etten hakis sitä lähestymiskieltoa/haasta sitä käräjille. Ja paskat! Mulla on mustaa valkoisella puh.nroista mistä mulle on soiteltu, jos se imbesilli ei tajua/osaa yhdistää et mistä meille tuli esim. Tiitin nro ni jo on harvinaisen tyhmä tapaus!! Selittäköön mitä selittää, hakekoot kavereita leikkimällä marttyyria. Hullu se saatana on!

Miten mä arvasinkin et jotain paskaa tulee niskaan ku Sami ottaa Tiitin töihin mukaan. Kiehuttaa, kiehuttaa!! No eiku ottaa live chatin ylläpitoon yhteyttä, tällä kertaa mä kaivan sen vitun ip:n ite esille ku ei kytät prkl saa sen vertaa aikaiseks! Nii joo, huomenna vaihtuu mun nro!

22:20 Menipäs ilta vikkelästi! Rakas täti paukautti ittensä kaffelle, lopulta mä sit nypin siltä kulmat ja vedin kestovärit ripsiin jne.. Alkanu urakalla sinkkuilee! :) Kyl mä toivon et mä oon sit ns. vanhana/vanhempana samanlainen enkä mikään kiukkunen vanha akka. Kävin samalla Novitan sivuilla hänen kanssaan, tilasin uuden lankaläjän.. Jos en ny ihan väärin muista ni liki 30 kerää ois tulos. Ai kui nii puras käsityökärpänen vaihteeks? :S

17:13 ????
Nyt alkaa olee maailman kirjat sekaisin. Sami äsken soitti, exänsä oli sanonut et haluaa sopia tapaamiset jne??? :O Siis mun mielestä aivan loistava asia, tosin enpä mä usko ennen ku näen mustaa valkoisella.. mut silti, tää on mun mielestä hyvä merkki! :) Sen mä kyl haluan vielä nähdä et kui hitos se meinaa selittää LS:n työntekijöille et hän vapaaehtoisesti antaa muksut narkin hoitoon.. Mun varmaan tarttee kans alkaa miettii et mihin ihmeeseen mä omat lapseni laitan silloin ku isännän lapset on meillä, ei tartte sitten heidän kitistä ettei isi antanu huomiota tarpeeks.. Tai sitten tapaa niitä muualla, emmä kyl voi lapsiani kodistaan ajaa veks. O.o

12:47 Kahle..
 
käyty ostamassa.. tai kahleet, miten sen nyt ottaa. Saas nähdä kauanko tää pysyy sormessa ennen ku taas poltan käpyni ja linkoan menemään. On mullaki maku, kirurgin terästä, hopeaa ja tribaalia.. *wrn* Tökärissäkin kävin, siellä olis heti töitä??? Tosin virkailija kyl tajus aikasta hyvin et emmä ilmaiseks töihin mee. Jonku palkkatukisetelin se törkkäs matkaan mukaan?? Outoa touhua ettenkö sanois.

08:37 Kana tapettu!!
On kuulkaa täytteet ja höyhenet vaan sikinsokin partsilla; Minni possu tappoi mun toisen tupakkatöppösen!! Aiemmin jo vetäny mun lilat lohikäärmetossut ja Samin Bumpat. :P Nyt lussuttaa helttaa onnessaan jaloissa..

Enpä oo aiemmin nähnyt kuinka nopeasti Jenna pääseeki sängystä ylös; telkkarista alko äsken Kaapo.. Samointein singahti katsomaan ku kuulu alkutunnari.. :O No katsokoot, kohta vaatteet päälle ja tarhaa kohti. Mä lähen taas käymään tökärissä, en jääny ma sinne jonottaa ku pitääki mennä virkailijan juttusille. Ihmettelenpä vaan et miks; enköhän mä oo osannu jo ihan ite hakea koulutuspaikkoja/työpaikkoja.. Mut käydään ny juttelemassa, samapa tuo. Mitäs muuta mulla on ku aikaa päivisin. :P

Saas nähdä mitä tän päivän jälkeen tulee sanomisia.. kyl Sami nyt ottaa Tiitin mukaan töihin. Mua vaan alko eilen sen verta vituttaa ton asenne et hitotko mäkään yritän vääntää meidän elämää meidän elämäks. Ja kait siihen vaikuttaa sekin et ei oo kukaan soitellu häirikköpuheluita nyt.. kaippa siellä on yövieraita tms. Jotenki luulin et ollaan ns. me, ja kimpas yritettäisiin ratkoa tollaset ex-ongelmat.. No eipä tartte mua enää toiste alkaa rinnastaa kehenkään, jatkan omalla linjallani oman elämäni pelaamista.

Eläkööt toi miten haluaa omalla tiellään. Helpointahan se niin on, hittojako mä itseäni stressaan toisen ongelmilla! :) Pitää vaan saada jostain joku muuri itsensä ympärille ettei mua enää jatkossa loukkais Samin exän tapa kääntää kaikki mun syyks. Kellään ylimääräistä??

Tiistai 05.08.2008
23:43 onpas ollut hiljainen ilta. Ei olla kumpikaan sanottu sanaakaan toisillemme. Enkä kyl muuten sanokaan ennen anteekspyyntöä, turha ton on tulla mua haukkuu kusipääks.. Tietääkseni en oo ole pahaa tehnyt kellekään. Onneks nukahti, ahdistavaa katsella perseeseen ammuttua karhua! Kohta on Jantun poncho valmis, aikas makee vaik ite sanonkin.. :)

Tiistai 05.08.2008
22:11 Ai satan et kiukuttaa nyt!! Miten helvetis musta taas saatiin "syntipukki"??? Sami on ottamas exänsä esikoista mukaan töihin, sitä samaa joka soitti mun nroon silloin..

luvannu asian jo kuukausia sitten. Hoiti asian sit siskonsa välityksellä sattuneista syistä, ja ehtona oli ettei Heidi ala jauhaa mitään paskaa musta/Samista/meistä. Ni jo alko?? Nyt kuulema mä en saa edes tietää asiasta, mä en kuulema anna Samin tavata muksujaan??? Sanoin Samille siitä äsken et jippii, taas tää asia meni näin ja haukuin sit hänen exänsä ja siskonsa kusipäiks ku vääntävät joka ikisen asian. No nyt sit mä oon isännän mielestä kusipää kans?? Ja kuulema ei otakaan sitä muksua sit töihinsä mukaan?? Vitun hienoa, sekin menee mun piikkiin jollain tapaa. Ai vittu et pistää vihaks!

21:29 
Mihinköhän tääki päivä taas on mennyt? O.o Divaris käytiin, kasa pelejä muksuille haettu. Vein tyttärenkin pahoille teille kotimatkalla.. Eka terassikäynti!!! :D

08:41 Huomenta!
Nyt alkaa olee rytmit sekaisin, ennen kuutta olin pystys ja mietin et menenkö kahvin keittoon.. onneks järki voitti, painuin takas peiton alle! :D Kerran oli soittanut häirikkö viime yönä, rauhottunu sekin. Nyt laittelee kirjoja kassiin, ajattelin tehdä sellasen liikkeen et kiikutan noi divariin ja vaihdan peleihin, leffoihin tms. Ne painaa paljon vähemmän muuttolaatikossa!! tai no ekaks mun kait pitäis mennä päivänpaistetta herättelee et lähdetäänhän tarhaan leikkimään.. On muuten suloinen näky ku kiskoo peittoa korville ja sanoo mee pois, mä nukun!! :)

Maanantai 04.08.2008
23:26 Oho! Nyt äkkiä käsityö sivuun, toihan muuten valmistuu liian nopeesti!! Puolet virkattu jo. :) Mukava päivä ollut tänään, ei oo ainuttakaan häirikköpuheluakaan tullut!

Illan touhusin tyttöjen kanssa ja katselin ku ne pelas Buzz-viidakkovillitystä. Janttu huuli pyöreänä ku Jenna välistä sattu sen vahingossa voittamaan. Samiki kotiutui duunista, taas oli ollut idiootteja liikenteessä.. viimeks pe yks pappa hyökkäs kuokin eteen kolmion takaa, väistettiin toiselle kaistalle. No tänään sit oli joku tila-auto hyökänny dösikseltä eteen lapset kyydissä??? Onneks ehti väistää, ois muuten ollu tasaraha. Mut ny kattelee skeleton key:tä, sopivan unenpöpperöinen olo ni säikähtelee kunnolla!

18:15 Saihan sitä haaveilla päikkäreistä.. :P Jenna katso viekus Nalle Puh:ia, parin minsan välein sano "Äiti älä nuku".. No en nuku! Pakko todeta et olin taas yks riemuidiootti. Tiedän et on pirun paha pölyallergia, ontelot tules koko ajan ellen vedä kourallista dopingia. Ni eiku mä meen sit hioo noita kitattuja seinän kulmia??? No nyt on hiottu ja mä en tiedä itkeäkö vai nauraa. Ei riitä enää et poskiontelot kärventyy, ny mennään otsassa. :P Saa luvan Sami hioa loput, tulkoot sit kui myöhään duunista.

Tarttis varmaan varata lekurille aika ja pyytää jotain muuta suihketta ku Nasonexia, ei tunnu enää jeesaavaan. Ja eiku taas kutimet käteen, Janttu halus et mä teen sille ponchon talveks.. Löydettiin ihanaa pörrölankaa, meinasin saada valmiiks ennen ku tyttö menee isille takas. :)

15:23 Home again! Jennalla meni hyvin tarhasti, oli ku vanha konkari.. Aamulla vaan vilkutti mulle et heippa ja painu leikkimään. :) Pitskus käyty palaveeraamassa, eipä mitään uutta. Kunhan kerrottiin lomakuulumiset, ens vkolla onki perheterapeutit. Saa nähdä mitä hoitomuotoa meidän sakkiin aletaan käyttää! :S Kuitenni tän kuuden vuoden aikana on tullut jo yhtä sun toista nähtyä/kokeiltua. Isännöitsijäkin soitti, huomenna tulee tarkastaa.. Saadaan se isännöitsijänlausunto et päästään joskus muuttamaankin.

Ex heitti mut ja Jantun Itikseen, käytiin hakee se tamis (joka olikin versio 5; saa tehtyä perheen kerralla???) ja ostelee vaatteita. Mä haluan nähdä Samin ilmeen ku se näkee paidan minkä mä ostin sille mökille; rinnassa lukee "VÄVYPOIKA". :D Löysin uudet rinkulatki sormiin mut en voinu ostaa ku en tiedä ukon sormen kokoa.. kait mä oon erilainen nuori ku en halua kultaista sileää, haluan sellasen hopeamustan mis on tribaalikaiverrukset koristeena.

Ja nyt päikkärit, veto aivan veks.. Käytiin kiinalaisessa syömässä ja ai et ne safkat on namia!!

08:19 Kahvia ja tupakkaa...
siitä se päivä taasen starttaa. :) Olis vaan pitäny eilen illalla jaksaa etsii Jennalle tarhakamat valmiiks, nyt sit se edessä.. Eipä sinne muuta taidettu tarvita ku vaihtovaatteet, sadekamat, kumpparit ja tossut?? Muut löytyy helposti mut tarhatossut.. Huomaatteks te, elämän pieniä ongelmia! :D Viime yönä onnistu se kuspiä herättää mut, oliki luuri vaan kokouksella. On hyvät vibrat puhelimes, myönnettävä se on. Hirvee meteli ku alko luuri tärisee ikkunalaudalla! Eiku vastaus, luuri äänettömälle. 5 kertaa oli sen jälkeen vielä yrittäny. :P

Sunnuntai 03.08.2008
22:27 rauha maassa.. Tai no on tää päivä muutenni ollu aikas rauhallinen. Huomenna sit onki taas liikkumispv, kunhan saan asiat hoidettua ni lähdetään tyttöjen kans Itikseen pörrää.. Janttu käy ostaa itselleen tamagotchi 4 ja mä painelen tökäriin ihmettelee et mitäs seuraavaks..

Mä opin taas tänään uutta; tai no uutta ja uutta. Oon aina pitäny exän uutta hmm yksinkertaisena/omalaatuisena tapauksena.. mielipiteeni vain vahvistui ku kuulin etten saa pestä Jantun pyykkejä täällä. Janttu valitti ku paitaan oli tullu tahra ni mä sit sanoin et vie kylppäriin ni pestään se. Ni neiti vastaa et ei, et sä äiti saa pestä mun vaatteita. Mä huuli pyöreänä WTF, ni Tinni kuulema sanonu ettei täällä enää saa pestä Jantun vaatteita ettei niihin tartu meidän kodin haju!?!? Laitoin sit exälle viestin et kerros nyt mitä hiton pesuainetta teillä käytetään ni käyn ostaa samaa.. Ei kai ne tosissaan meinaa et su ku tyttö menee isille takas ni sillä on kassillinen paskaisia vaatteita mukana? :O

19:51 "Vauvat" leikkii..
 
Wou. Enpä taas muistanut kuinka paljon lähtee meteliä ku koko sakki on koolla, saati sitä härdelliä! Minni meni ihan sekaisin ku muksut tuli, hyppi ja nuoli vuorotellen kumpaakin ja laukkas ympäri kämppää.. :) Niksu ny joutu lähtee sinne Pitskuun, mut huomenna onneks taas nähdään. Ex soitti ja muistutti et meillä on huomenna vanhempainpalaveri.. Lupas vielä hakea mut kyytiinkiin ku eihän mulla autoa oo alla tällä hetkellä. Jenna menee huomenna ekaa kertaa tarhaan joulukuun jälkeen, jos antais pimun olla pari tuntia siellä leikkimäs ja hakis sit himaan. Siskokin on nyt tän vkon kotosalla ni on seuraa.

Huomaa kyl et Janttu on himas, het on kälätys käynnissä. Kauhea täti pälättää, tiedä sit mistä on moisen tavan periny.. O.o Nico kiikutti himaan ilm. hirven sarven, mä tiedä kumman ötökän se oli. Painaa ja 6 öö sakaraa siinä on. :S Äsken raakuin Jantun kans singstarsia, huomaa kyl et mä oon tukos pahemman kerran. Luulis et allergiat helpottais ku satais ni ei. Poskiontelot tulessa, vetäny jo duactia, histeciä, nenäsuihketta ja buranaa mut ei. Et kiva, mä oon aina tykänny pölystä. :P

16:28 Onpas
normi su pv. Oikeastaan mitään järkevää oo tehny. Traviania opetellu, ekoja kertoja aloin hyökkäilee muiden kyliin. No kyl me sentään kaupas käytiin, wau.. Menihän se eilinen tai siis tää pv aamuun asti, luin Juha Vuorisen Kakkonen-kirjan yöllä.. ei malttanut lopettaa, ja se oli muutenni ni kiva kuunnella kuinka alakerran naapurit oksentelee partsilta ja oma ukko kuorsaa partsilla.. :D Rauhallista ollut häiriköinninki osalta, kerran vaan on tänään soittanu. Mut kyl se viime yönä prkl hakkaski puhelua tulemaan!

Mut ny syömään, Sami teki sapuskan ni pitäähän se maistaa mitä siitä tuli... Tais olla peräti toinen tai kolmas kerta meidän yhdessäolon aikana ku hää kokkaa! Sit pitäiskin tädin tuoda Jennan pikkuserkku kyläilee/leikkii päivänpaisteen kanssa. Janttu ja Nicoki varmaan pölläyttää just ovesta sisään, JEE!! Aivan törkeä ikävä.

Lauantai 02.08.2008
22:44 On se vaan tampio!! Tottahan toki mä tungin uteliaan nokkani Heidin päikkyyn, kirjoitti ihan ite et jompikumpi meistä oli soittanut Tiitille.. Ei sit sattunu miettii et mistä meille sellanen nro tullu.. :D:D:D Huomaa et se on illan ilman kundikaveriaan, mulla pärrää taas puhelin tuntemattomasta.

Muuten onki kivan rauhallista, Jenna nukkuu ja Sami läks kaljalle. Pitihän se iltavapaa antaa ku toinen tänään kuitenki ollu todella kultainen, taas kerran. Siivonnu, vahtinu Jennaa ku mä nukuin, vieny Minnin moneen kertaan jne. :) Tosin sen varmistuksen tein et nappasin pankkikortin himaan!! *nauraa*

21:00 hupsis. Nyt sit ainakin "käry" kävi ukon exälle.. Äsken soi mun puhelin, taas kerran tuntemattomasta nrosta. Tytön ääni selitti niin pirusti ja mä unenpöpperössä ihmettelin et mitä sä muru mulle tuntemattomana soitat ku luulin et on Janttu.. Ni paskat, Samin ex-akan esikoistytärhän se oli! Et silleest..

17:35 joo o.. vihdoinkin sain käytyä iteki kunnolla ne operaattoritiedot läpi. Ok, yks on taatusti ukon ex.. ollaan iteki ladattu puheaikaa siihen nroon.. Jäljelle jäi kaks prepaid nroa mistä pommitettu. Yritin soittaa, toinen ilmoittaa et nroon ei saada yhteyttä ja toinen ei vastaa. Tosin soitin mäkin tuntemattomasta nrosta; en halua paljastaa meidän muita nroita. Kerran soitin sit omasta nrostani, seuraus onki tos ylhäällä.. ;)

Jos teillä jollain on haluja alkaa leikkiä salapoliisia ni kertokaa ihmees! Mä voin antaa pari puh.nroa mistä pitäis kaivaa tieto et kuka siihen nroon vastaa...

13:39 Ja taas alko puhelin pärrää.. :P Aina sama, luuri korvaan ku vastaan. Ja nyt parina päivänä on aina kuulunu ns. liikenteen kohinaa.. Onhan toiki viihdyke millä saa matkat kulumaan!

13:27 Kyl tää pää pikkuhiljaa näemmä vaalenee. :) Ostin "luonnollisia sävyjä" olevan tuhkanvaalean, ei oo enää niin oranssiin vetävä. Parit matot pesty, sohva hinkattu puhtaaks. Taas kittasin seinää, saa nähdä saako olla rauhas siihen asti et isännöitsijä ehtii käymään. Alan olee jo valmista kauraa muuttoon, ei kiinnosta enää täällä mitään touhuta/laittaa/sisustella ku tietää et "lähtö" on lähellä. Sormet syyhyää et pääsee sisustaa "uutta" kotia! Ja se nyt kuitenni tulee olee meidän eka "yhteinen" koti; täällä olevat huonekalut jne. on mulla ollu ennestäänkin.. Keittiön pöytä ollaan jo löydetty, ja keittiön "sisustus" kimpas puhuttu.. Tulee puolpanelointi ja paneelin kuultomaalaus sinisellä sävyllä.. (tulevas kämpäs on siniharmaat kyökin ovet). Makkariin tilattu uudet verhot, mustat paneelit ja hapsupaneelit.. Jennan huoneesta tulee pikku prinsessan kammari, olkkari pyritään pitämään avarana. Vaatekaappeja tarttee kyl hankkia, siinä kämpäs ei oo ku vaatehuone ja sit yks kaappi.. Seki kyl tulee päätyy siivouskomeroks ku on eteisessä.

Saas nähä mihin aikaa Sami pääsee tänään himaan, et ehtiskö sitä käymään Itiksessä. Sen tietää et arkisin ei ei ikuna ehditä mihinkään kultasepän liikkeeseen! Olishan se toisaalta helpoin käydä vetää se tatska nimettömään, mut ei mulla anna kantti myöten ennen sitä tahdon sanaa. Ja ennenku siihen asti päästään ni menee aikaa. Kait. ;) ihan outoa mulle olla suhteessa missä riidellään, en oo tottunu. Siks kait se mun avioliittoki päätty eroon ku ei ikinä exän kans riidelty. :O Tosin eipä mekään muuten matsata ku silloin ku mulla palaa käpy, ja oon mä aika pitkäpinnainen. Paitsi Heidin suhteen. Saa muuten nähdä et kui hiton isoks tulee tää paska kasvaa; Sami nostaa samalla syytteen herjauksesta ja kunnianloukkauksesta. Siinä o kohta Samin työnantajaki mukana todistamas et ukko on ollut töissä niinä aikoina ku Heidi on väittänyt Samin olevan siellä..

Sami menee nyt käymään huumetesteissä, nekin tulokset laitetaan sinne oikeuteen. Ei se nyt ihan oikein oo et toinen kailottaa ympäriinsä kuinka exänsä vetäis kamaa ja sillä sabotoi lasten tapaamiset. :/

10:41 Ah
on nää vkl-aamut mukavia.. Isäntä keittää kahvit, vie koiran jne.. Me vaan Jennan kans makoillaan sängys, kahvitki tuodaan tänne.. :D No kohta pitäis alkaa siivoilee, on toi karvainen kakara sen verta vkon varrella keppejä jyrsiny et imurilla on käyttöä. Sami lähtee hallille auton pesuun, kiva homma pestä kuokki käsin ulkoa ja sisältä..

Rauhallista ollut häirikönkin osalta, taitaa olla silläkin joskus omaa elämää.. ;)

00:49 withu
me ollaan vanha pari. Mä luen kirjaa ja Sami katsoo leffaa. :S Ja sulassa sovussa keskenämme. Laskut maksettu aiemmin aamulla, ruokakaupas käytiin duunipäivän päätteeks.. Jenna oli kylvys ku mä kävin suihkus, ed. oli kylvys ku Sami meni suihkuun. Sivusta kuuntelijana/katsojana mä ed. ihmettelen kuinka toi ihminen olis voinu olla lapsille vaaraks.. No eipä se mulle kuulu, mut silti. Todella suloista kuunnella sivusta kuinka kainalot pestään ja huuhdellaan. :) Loppujen lopuks Sami vielä kanto tytön omaan sänkyyn meidän sängystä ku Minni kuulema kiusas Jennaa hännällään.. Mulla oli molemmat "kakarat" kainalossa. :) On se vaan pakko kyl todeta et kyl mun rintaa pakahduttaa aina toisinaan, ja tänään on se ilta. Kiesus mä rakastan tota äijää vaikka en sitä hevillä myönnä.. en kyl rokillakaan.. ;)

Perjantai 01.08.2008
22:56 kotona taasen. Päivä oltu taas isännän mukana duunissa, aikas veto veks. Ekaa kertaa Minni oli yli 9 tuntia yksin, taas oli saanu seinä kyytiä ja meidän sijauspatjasta pistäny puolet päreiks.. Et hyvillä mielinhän täs voi alkaa töihin iteki suunnistaa, satasen lasku per päivä! :D Luurin jätin himaan ku lähdin, ei ollut tuntematon soittanu ku 10 kertaa. Kyl mä sanon et se on luojan lykky ettei yks ihminen tiedä meidän muita nroita, ei koti tai Samin kumpaakaan. Päästään ns. karkuun sitä sekopäätä!

Jennasta tuli taas hyviä kuvia, paras ku istuu kuskin paikalla.. et pienestä pitäen tien päälle.. No mut jos se joskus ajohommiin lähtee ni onhan se sit 3. sukupolvi ellei isänsä puolelta enempikin.. en tiedä. Rellunkin myin tänään aikani kuluks pois, eipä tartte sitä räjähtävää aikapommia katsella. Puhe oli et käytäis hakee uudet rinkulat sormiin siitä saaduilla rahoilla ku edellisen mä linkosin menemään... Ja sen jälkeen nakkasin Saminki rinkulan mäkeen. No mut, elämä on. Mä olen rauhallinen ja tasapainoinen vaakaluonne; siis ihana elinkumppani.. :D:D

Nyt ruiskuun nii kauan ku jaksaa vielä liikkua, veto aivan veks!

09:37 Ihanaa!
Janttu soitti äsken.. Äiti, saanks mä tulla ens vkoks sinne? JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Niin siis tottakai hän saa tulla.. :)